3 klantreviews
99.
99
Per liter € 8.33
Wat is je oppervlakte?
m2
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

  • Roestwerend:Nee

Aquaplan
Om niet-geschilderde buitenmuren te beschermen tegen regendoorslag en vuil, heb je een ademende en waterafstotende coating nodig. Dit is precies wat Aquaplan buitenmuurcoating transparant 10 liter is. Dit kleurloze impregneerproduct dringt diep door in de ondergrond en is waterafstotend, zodat je muren te allen tijde droog blijven. Bovendien ontstaat er geen mosvorming en wordt vorstschade vermeden. Ook de structuur van de muur wordt niet drastisch aangetast, dus de muur ziet er vrijwel hetzelfde uit als voorheen. Naast waterdichtheid, beschermt deze buitenmuurcoating ook voor jarenlange bescherming tegen vuil. De coating is gemakkelijk zelf aan te brengen met een kwast en is bedoeld op niet-geschilderde muren van beton, baksteen, pleisterwerk en kalkzandsteen. Kortom: laat je buitenmuren vocht- en vuilvrij met deze buitenmuurcoating van Aquaplan.
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 251027
EAN 5413466019748
Gewicht product 10.640 gr
Hoogte product 25 cm
Lengte product 32 cm
Breedte product 32 cm
Merk Aquaplan
Algemeen
Kleur Transparant
Kleurfamilie Transparant
Verpakking Blik
Glansgraad Mat
Type Transparante gevelbescherming
Gebruik
Rendement per verpakking 24 m²
Rendement per liter 2 m²/L
Maximale verwerkingstemperatuur 20 °C
Minimale verwerkingstemperatuur 5 °C
Basis Siliconenhars
Beoogd gebruik Muren
Binnen/buitengebruik Buiten
Hittebestendig Nee
Overschilderbaar na 1 uur
Materiaal van doeloppervlak Steen, Beton
Verwerkingsmethode Roller, Kwast
Technische kenmerken
Roestwerend Nee
Substantie Vloeistof
Etiketinformatie
Gevaren­pictogrammen
Signaalwoord Gevaar
Gevaren­aanduidingen Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Ontvlambare vloeistof en damp. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Voorzorgs­maatregelen Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen [of afdouchen]. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Inhoud/verpakking afvoeren naar … Inademing van stof/ rook/gas/nevel/dampen/spuitnevel vermijden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Explosieveilige [elektrische/ventilatie-/verlichtings-/…]apparatuur gebruiken.

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt
  • 30 dagen bedenktijd

Retourneren

Je kunt dit artikel binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.

Reviews worden geladen

Recent bekeken