Aquaplan muur-dicht coating 4 liter

47.
99
Per Liter € 12.00
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Beoogd gebruik: Muren
  • Toepassing: Vocht weren
  • Binnen/buitengebruik: Binnen, Buiten

Wil jij je buiten- en binnenmuren beschermen tegen regendoorslag en vervuiling zonder het uiterlijk van je muur te veranderen? Ga dan voor Aquaplan muur-dicht coating 4 liter. Deze kleurloze coating dringt diep door in de ondergrond en is waterafstotend, zodat je muren te allen tijde droog blijven. Bovendien ontstaat er geen mosvorming en wordt vorstschade vermeden. Ook de structuur van de muur wordt niet drastisch aangetast, dus je muur ziet er vrijwel hetzelfde uit als voorheen. Naast waterdichtheid, beschermt deze buitenmuurcoating ook voor jarenlange bescherming tegen vuil. Aangezien dit product solventvrij is en dus geen schadelijke oplosmiddelen bevat, kan de coating ook binnenshuis gebruikt worden. De coating is gemakkelijk zelf aan te brengen met een borstel, rol of sproeier en is bedoeld op niet-geschilderde, verticale en poreuze muren van beton, baksteen, pleisterwerk en kalkzandsteen. Kortom: laat je buiten- en binnenmuren vocht- en vuilvrij met Aquaplan muur-dicht.
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 385236
Gewicht product 4000 gr
Hoogte product 26.0 cm
Lengte product 16.0 cm
Breedte product 20.0 cm
Merk Aquaplan
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleur Transparant
Kleurfamilie Transparant
Geurloos Ja
Type artikel Overige kit
Materiaal Coating
Afwerking Gecoat
Gebruik
Voorbereiding Verwijder eventuele verfresten en zoutkristallen met een harde borstel. Bestrijd groene aanslag, korstmossen en algen met STOP GROENE AANSLAG. Dicht scheurtjes groter dan 0,2 mm met aangepaste kleurmortel of mastiek en herstel slecht voegwerk. Zorg dat de ondergrond redelijk droog is alvorens te beginnen.
Waterbestendig Ja
UV-bestendig Nee
Verwerkingscondities Ondergrond moet zuiver en vetvrij zijn en mag licht vochtig zijn. De temperatuur tijdens verwerking en droging moet tussen 5°C en 25°C zijn. Tijdens verwerking en droging mag het niet regenen. Niet aanbrengen in de vlakke zon.
Beoogd gebruik Muren
Toepassing Vocht weren
Binnen/buitengebruik Buiten, Binnen
Technische kenmerken
Blijvend elastisch Nee
Schimmelwerend Nee
Dichtheid 1.0 g/ml
Etiket informatie
Voorzorgsmaatregelen P102: Buiten het bereik van kinderen houden.
Reviews worden geladen

Recent bekeken