14 klantreviews
107.
00
Momenteel online niet op voorraad
Toon alternatieve producten

Productomschrijving


Batavia

De Batavia accu tacker Maxxpack heeft een krachtig slagmechanisme waarmee je kan tacken in bijna elke ondergrond. De machine is geschikt voor spijkers tot 50 mm en nieten tot 40 mm. Ook kan je de diepte instellen zonder gereedschap. Het magazijn houdt 100 spijkers of nieten. Je kan kiezen tussen continu schieten of één voor één, zo heb je meer controle over de accu tacker. Zodat je goed zicht hebt op je werkveld heeft de tacker een LED-werklamp.

De Batavia accu tacker Maxxpack maakt onderdeel uit van het Batavia 18V accuplatform, zo kan je dezelfde accu gebruiken voor verschillende Batavia Maxxpack machines. 

Wat is een Accu platform?

Eén accu die je kan gebruiken voor al je Elektrisch (Tuin)Gereedschap, dat is het idee achter een Accu platform. Door gebruik te maken van één accu bespaar je geld, je hoeft namelijk geen accu meer bij de andere machines te kopen. Je klikt eenvoudig de accu van het ene apparaat op het andere. Zo ben je bijvoorbeeld aan het boren, haal je de accu eraf en plaats je hem vervolgens op je heggenschaar om de heg te snoeien.

Voordelen van een Accu platform

  • Door te kiezen voor een Accu platform bespaar je geld bij de volgende aankoop, je hoeft dan namelijk geen accu meer aan te schaffen!
  • Binnen het juiste accu platform zijn de accu’s universeel uitwisselbaar. Hierdoor is het Plug & Play tussen al het gereedschap en tuingereedschap van hetzelfde merk en uiterst gebruiksvriendelijk
  • Doordat je gebruik maakt van accu’s heb je niet meer de uitstoot van de benzine tijdens het gebruik. Daarnaast is het accu platform helemaal duurzaam omdat je ook nog minder accu’s nodig hebt!
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 114586
EAN 4050255039467
Merk Batavia
Algemeen
Lijn Maxxpack
Type Accutacker
Gebruik
Type nagel/nietje Type 55
Afmetingen nietje 6 x 23 mm 6 x 30 mm 6 x 19 mm 6 x 28 mm
Afmetingen nagel Niet van toepassing 1.2 x 25 mm
Technische kenmerken
Energiebron Accu/batterij
Maximaal vermogen 0 Watt
Voorzien van werkverlichting Ja
Softgrip Ja
Geluidsniveau 90.9 dB
Slagen per minuut 60
Functioneert met gas Nee
Functioneert met netspanning Nee
Functioneert met patronen Ja
Functioneert met perslucht Nee
Accessoires
Inclusief opbergmiddel Nee
Accu
Voltage 18 Volt
Onderdeel accu platform Batavia Maxxpack
Accuplatform Ja
Functioneert met batterij/accu Nee

Klantreviews

Recent bekeken