toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Tackers

22 resultaten
Bekijk de TOP 10

Tackers kopen bij GAMMA

Tackers zijn handige apparaten waarmee je eenvoudig en snel verschillende materialen aan elkaar bevestigt. Ze worden ook wel schietpistolen of nietpistolen genoemd. Een elektrische tacker zet je in op het moment dat een handtacker niet voldoende kracht heeft om bijvoorbeeld een houten plaat op regelwerk te bevestigen. Als je veel moet nieten, dan werkt een elektrische tacker ook veel sneller dan een handtacker en krijg je bovendien geen last van vermoeide vingers of handen. Tackers worden vaak in de bouw gebruikt, maar ook in en om het huis zijn ze geschikt. Wil je zowel nietjes als spijkers verwerken? Dan is een combi-tacker op perslucht erg geschikt. Een elektrische spijkertacker is krachtig en bespaart veel tijd vergeleken met het werken met handgereedschap.

Verschillende soorten tackers

De meeste tackers zijn pneumatisch. Dat wil zeggen dat ze werken op luchtdruk. Vaak schieten ze speciale nietjes of krammen die groter en sterker zijn dan de nietjes die met een handtacker of kantoornietmachine worden verwerkt. Met een elektrische spijkertacker is het zelfs mogelijk om spijkers in verschillende materialen te schieten. Tackers zijn onder meer geschikt voor de bevestiging van plafonds, dakshingles, plaatmateriaal, gevelbeplating of bijvoorbeeld kippengaas op hout. Als je veel boven je hoofd werkt, dan is het gewicht van belang. Een spijkertacker of elektrische tacker van maximaal 1,5 kg is in dat geval prettig in gebruik. Ook is een slagkrachtregeling waarmee je de inslagdiepte instelt vaak erg handig. Bekijk voordat je met een tacker aan de slag gaat ook ons klusadvies voor zaagmachines om plaatmateriaal met het juiste zaaggereedschap op maat te zagen.

Nieten, nagels, krammen en spijkers voor tackers

Als je een geschikte tacker hebt gevonden, dan is het ook belangrijk om de juiste nieten, krammen of nagels aan te schaffen. De grootte van nieten is gestandaardiseerd en verschilt van een breedte van 10 tot 11,4 mm en een hoogte van 6 tot maar liefst 14 mm. Zo zijn er voor iedere klus geschikte nieten of krammen te vinden. De nieten van Stanley of Piranha zijn de meest gangbare nieten voor algemeen gebruik. Gegalvaniseerde nieten zijn bestand tegen corrosie. Controleer wel altijd welke nieten geschikt zijn voor het merk en model tacker waar je mee gaat werken. Bekijk het assortiment tacker nieten en nagels die geschikt zijn voor tackers van GAMMA.

Beste tackers bij GAMMA

Alle tackers in het GAMMA-assortiment zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Bij tackers kopen is bijvoorbeeld goed om te weten dat ze altijd goed zijn beveiligd, zodat een spijkertacker tijdens het werken niet per ongeluk een slag kan uitvoeren. Bestel eenvoudig online of bezoek een GAMMA-bouwmarkt om tackers te kopen. Er is er altijd een bij jou in de buurt. Met een elektrische spijkertacker is jouw klus snel en professioneel geklaard. Zoek je een spijkertacker of andere tackers bij GAMMA? Bekijk dan het volledige assortiment elektrische tackers en handtackers.

Recent bekeken