21 klantreviews
61.
59
6.0 kg 9.5 kg
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

  • Soort brandstof:Gas
  • Type:Gasfles

Geen

De Benegas Comfort Steel is de handigste gasfles voor camping, keuken, terras en boot. De fles is gemaakt van lichtgewicht staal, heeft een compact formaat en wordt met een statiegeldsysteem geleverd. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de gasfles nog gemakkelijker om te dragen.

Je kunt je lege Comfort Steel fles altijd omruilen voor een volle. Je betaalt dan alleen de vulling. De vermelde prijs is enkel de vulling prijs. Indien je nog geen fles in je bezit hebt komt de statiegeld prijs hier nog bij.

Lees meer

Vaak samen gekocht

Gasbarbecue Colten 4 brander
27 klantreviews
De Colten Jamestown 4 brander is een gasbarbecue met een zijbrander, incl. zijplank en thermometer. De barbecue beschikt over een deksel gemaakt van roestvrij staal met binnen v... De Colten Jamestown 4 brander is een gasbarbecue met een zijbrander, incl. zijplank en thermomete...
499.
00
Bekijk alles in gasbarbecue
Qlima Gaskachel GH 959 RF
11 klantreviews
De gaskachel GH 959 RF van Qlima is een kleine gaskachel met een capaciteit van maximaal 4.1 kW én voorzien van een bijkomend elektrisch element voor 1.8 kW extra vermogen, name... De gaskachel GH 959 RF van Qlima is een kleine gaskachel met een capaciteit van maximaal 4.1 kW é...
189.
00
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in gaskachel

Specificaties

Product
Productnummer 532752
EAN 8719327014400
Merk Geen
Algemeen
Type Gasfles
Soort brandstof Gas
Soort gas Propaan
ROHS keurmerk Nee
Gebruik
Toepassing Barbecue
Etiketinformatie
Gevaren­pictogrammen
Signaalwoord
Gevaren­aanduidingen Bevat gas onder druk Zeer licht ontvlambaar gas.
Voorzorgs­maatregelen In geval van lekkage alle ontstekingsbronnen wegnemen. Brand door lekkend gas: niet blussen, tenzij het lek veilig gedicht kan worden. Op een goed geventileerde plaats bewaren. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken.
Reviews worden geladen

Recent bekeken