€ 10.99
8.
79
Aanbieding nog 5 dagen geldig
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

  • Toepassing:Geschikt voor auto
  • Verwerkingstemperatuur:15 °C

Commandant
De Commandant Polish nr.5 is een mild polijstmiddel dat geschikt is voor licht doffe lakken. Het middel is siliconenvrij en laat licht verweerde lakken weer glanzen. Zelfs de kleinste krasjes, zoals krasjes van het poetsen, poetst u ermee weg. De Commandant Polish nr.5 is uitstekend te gebruiken om lak glad te krijgen en aanslag te verwijderen. Daarnaast is het polijstmiddel geschikt om te gebruiken na toediening van Commandant Polish nr.3. Het milde polijstmiddel op waterbasis is bovendien oplosmiddelarm. Na spuitwerkzaamheden maakt u dus het beste gebruik van Commandant Polish nr.5.
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 042944
EAN 8710402819309
Merk Commandant
Algemeen
Type Carpolish
Type autoaccessoire Reiniging en onderhoud
Gebruik
Toepassing Geschikt voor auto
Soort verwerking Voor machinaal gebruik
Technische kenmerken
Siliconenvrij Ja
Sneldrogend Nee
Verwerkingstemperatuur 15 °C
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen Waarschuwing
Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Verontreinigde kleding uittrekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water/… wassen. Inhoud/verpakking afvoeren naar … Verontreinigde werkkleding mag de werkruimte niet verlaten.

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt
  • 30 dagen bedenktijd

Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt

Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

30 dagen bedenktijd

Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij GAMMA.

Verkoop aan ondernemers

Verkoop aan ondernemers is mogelijk indien het gaat om eigen gebruik en niet meer dan een redelijke hoeveelheid wordt afgenomen.

Reviews worden geladen

Recent bekeken