Auto-onderhoud

Auto onderhouds artikelen kopen bij GAMMA

Bij GAMMA vind je alles wat je nodig hebt om jouw auto in optimale conditie te houden. Zo vind je er onder andere accu's, autogereedschappen, autolampen, auto reinigings- en poetsmiddelen, motorolie, onderhouds- en smeermiddelen, ruitenwissers en overige auto-onderdelen.

Accu en startkabels

Een goed werkende accu is noodzakelijk om jouw auto te kunnen starten. Bij GAMMA vind je een uitgebreid assortiment betrouwbare accu’s en acculaders voor de auto. Is de accu toch helemaal leeg dan zijn startkabels de oplossing.

Autogereedschappen

Zelf repareren of opknappen van jouw auto doe je met de autogereedschappen van GAMMA.

Autolampen en ruitenwissers

Goed zien en gezien worden is belangrijk, zeker bij slecht weer of als het donker is. Voor een goed zicht bij regen zijn goede ruitenwissers van essentieel belang en goede verlichting om zelf gezien te worden. Bij GAMMA vind je een uitgebreid assortiment van autolampen en ruitenwissers.

Motorolie en oliefilters

Voor het soepel laten lopen en beschermen van jouw motor is voldoende motorolie en een schoon oliefilter belangrijk. Hierdoor blijft de automotor beschermd tegen vuil.

Smeermiddelen en auto poetsmiddelen

GAMMA heeft een ruim assortiment aan onderhouds- en smeermiddelen maar ook diverse mogelijkheden om jouw auto schoon te maken en te laten glimmen met de auto reinigings- en poetsmiddelen.

Recent bekeken