Auto onderhouds artikelen kopen bij GAMMA

Gamma helpt je om jouw auto altijd in topconditie te houden.
Van accu’s voor je auto tot de beste autopoetsmiddelen, GAMMA heeft het voor je in huis. Ontdek het brede productassortiment met bekende merken zoals Bosch, Turtle Wax, Protecton en nog veel meer.

Accu en startkabels

Ben je op zoek naar een accu of startkabels, GAMMA heeft het voor je in huis. Door de handige kentekenzoekhulp weet je precies welke accu er bij jouw auto past.

Naast accu’s voor je auto bieden wij ook accu’s voor motoren en accu’s voor scooters aan. Staat je accu al langs stil en gaat deze niet meer aan? Gebruik dan een van de startkabels om jouw auto weer aan de praat te krijgen.

Autogereedschappen

Ben je handig en bespaar je graag op kosten voor jouw autoreparatie? Dan is het juiste autogereedschap essentieel. Gamma biedt een divers assortiment aan autogereedschap voor het onderhouden van jouw voertuig.

Autopoets

Is het weer tijd om jouw auto weer te laten stralen als nooit tevoren? Dan biedt Gamma je de handvatten om dit te doen. Naast dat een schone auto er natuurlijk goed uitziet heeft het polijsten van een auto ook voordelen voor de kwaliteit van de lak.
Een goede polijst geeft bescherming, vult kleine gaatjes en laat geen witte waas achter op jouw auto.

Motorolie

Gamma heeft een uitgebreid aanbod motorolie. Door de handige kentekenzoekhulp weet je precies welke motorolie geschikt is voor jouw auto. Door de olie niet op tijd bij te zullen de onderdelen van de motor tegen elkaar aan schuren. Daarnaast beschermt motorolie ook tegen oxidatie en vuil.

Wil je meer weten over welke motorolie geschikt is en waarom het goed is de olie regelmatig te verversen? Bekijk dan onze adviespagina over motorolie.

Oliefilter

Een oliefilter is gemaakt om te voorkomen dat er vuildeeltjes in de motor terecht komen. Het is daarom uitermate belangrijk dat je de oliefilter regelmatig vervangt. Het wordt aangeraden om deze tegelijkertijd met de motorolie te vervangen.
Over het algemeen wordt de oliefilter 1x per jaar vervangen door mensen maar het is ook gebruikelijk deze na 10.000 km te vervangen.

Ruitenwissers

Een goed werkende ruitenwisser geeft je een veilig gevoel op de weg. Een goed zicht is namelijk essentieel om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer.
Hoor je piepende geluiden of laat je ruitenwisser strepen achter? Dan is het tijd om deze te vervangen. Maak gebruik van de handige kentekenzoekhulp om de juiste ruitenwisser te vinden. Die gegarandeerd op jouw auto past.

Smeermiddelen en auto poetsmiddelen

Door smeermiddel goed in te zetten worden assemblages van voertuigen beschermt. De wrijvingsenergie wordt gereduceerd en er wordt voorkomen dat de contactoppervlakken verslijten. Daarnaast bieden veel middelen ook de mogelijkheid om verkleuring tegen te en vermindert corrosievorming.

Steekzekeringen en kabelschoentjes

Een steekzekering gebruik je om de bedrading van elektrische installaties te beschermen tegen te hoge elektrische stromen. Te hoge elektrische stroom kan namelijk enorme schade aanbrengen. Kabelschoenen worden ook wel connectors genoemd, deze worden gebruikt om de kabel te verbinden met een vlak aansluitstuk. Om deze te bevestigen wordt een kabelschoentang gebruikt.

Recent bekeken