8.
69
Per liter € 0.22
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Geschikt als bodemverbeterend middel
  • Zorgt voor een humusrijke bodem
  • Helpt bij het herstellen van kale plekken

DCM

Het begint bij de bodem
Het allerbelangrijkste is de grond waarin alles geplant wordt. Een gezonde bodem die in balans is geeft je de mooiste bloemen en planten. Is je bodem niet goed, dan krijg je teleurstellingen.

Planten in de volle grond of in pot?
Voor je planten is grond niet zomaar grond. Het is de basis van hun gezondheid. Wil jij de allermooiste planten, kies dan de ideale grond naargelang de plaats waar ze groeien. Planten in een pot gedijen het best in potgrond. In de volle grond verkiezen je planten dan weer een bodem met een flinke dosis DCM Vivimus®.

DCM Vivimus® is dé professionele bodemverbeteraar die zorgt voor een luchtige structuur van de grond, zodat wortels goed kunnen wortelen en zich sterk kunnen ontwikkelen. Bovendien bevat DCM Vivimus® extra veel organische stof voor een humusrijke bodem en een geslaagde aanplant. Deze bodemverbeteraar wordt volop ingezet door professionals als kwekers, hoveniers en groenaanleggers, maar kent ook duizenden tevreden tuineigenaren als gebruikers die gaan voor een prachtige tuin.

DCM Vivimus® Gazon
DCM Vivimus® Gazon is uitermate geschikt als bodemverbeterend middel bij de aanleg van een gazon. Zowel bij het leggen van graszoden als het inzaaien met graszaad zorgt DCM Vivimus® Gazon voor een humusrijke bodem waardoor het gras goed kan groeien. Ook voor het herstellen van kale plekken is het onmisbaar: door graszaad te mengen met DCM Vivimus® Gazon bevorder je de kieming van de zaadjes en voorkom je bovendien dat het zaad wegwaait of opgepikt wordt door vogels.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 160078
Hoogte product 77 cm
Lengte product 12 cm
Breedte product 40 cm
Merk DCM
Duurzaam huis Nee
Algemeen
Erkenningsnummer meststoffen geen
Type Mest
Gebruik
Anti-mos werking Nee
Anti-onkruid werking Nee
Rendement per verpakking 10.0 m²
Toepassing Gazon
Bewaarinstructies Op een droge plek, uit direct invloed van zonlicht, in originele en goed gesloten verpakking bewaren. Buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren.
Technische kenmerken
Substantie Vast

Vaak samen gekocht

GAMMA ophoogzand 25 kg
(250 klantreviews)
Je hoogt oppervlakten op met behulp van het GAMMA Ophoogzand 25kg. Deze zand is geschikt voor gebruik onder iedere soort bestrating. Ook kan ophoogzand gebruikt worden om bijvoo... Je hoogt oppervlakten op met behulp van het GAMMA Ophoogzand 25kg. Deze zand is geschikt voor geb...
1.
59
Bekijk alles in ophoogzand
GAMMA brekerzand 25 kg
(62 klantreviews)
Voor het invegen van bestrating gebruikt u GAMMA Brekerzand 25kg. Brekerzand kent u misschien ook wel onder de noemer inveegzand. Met dit grove zand zorgt u namelijk voor een st... Voor het invegen van bestrating gebruikt u GAMMA Brekerzand 25kg. Brekerzand kent u misschien ook...
2.
09
Bekijk alles in brekerzand
Reviews worden geladen

Recent bekeken