Ecostyle Gazonherstel Totaaloplossing 300 gr

9.
99
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Razendsnel een prachtig, dicht gazon
  • Totaaloplossing voor gazonherstel
  • 4 in 1, compleet in 1 verpakking 

Kenmerken van Ecostyle Gazonherstel Totaaloplossing 300 gr
Is je gazon beschadigd en heeft het een opkikker nodig? Ga dan voor Ecostyle gazonherstel totaal 300 gr. Deze 4-in-1 totaaloplossing voor het gazon bestaat uit graszaad, organische meststof, kalk en zaaigrond. Samen zorgen deze elementen ervoor dat je gras na een week zichtbaar herstelt. In de verpakking zit genoeg zaaisel voor de behandeling van een 5 tot 10 kale plekken. Kortom: met dit grasherstelzaad van Ecostyle is je gazon binnen een handomdraai weer de oude.

Hoe gebruik ik Gazonherstel Totaaloplossing?
Pas dit product toe op de momenten dat je bemest. Bemesten doe je in het voorjaar, de zomer en het najaar. Bemest bij voorkeur bij droog weer aan het begin van de avond. Maak de grond van de kale plek eerst los en verwijder onkruid en andere plantenresten. Daarna strooi je een laagje van de Gazonherstel Totaaloplossing over de kale plek en geef je voldoende water. Bewater regelmatig om ervoor te zorgen dat het graszaad goed kan ontkiemen.

Hoe onderhoud ik mijn gazon?
Gazononderhoud kan worden opgedeeld in 4 stappen: verticuteren, doorzaaien, bemesten & kalken en maaien & bewateren. In het vroege voorjaar (na de eerste maaibeurt) en in het najaar is het nodig om te verticuteren, oftewel: het verwijderen van mos en onkruid en beluchten van het gazon. Verticuteren kan handmatig met een verticuteerhark of met een verticuteermachine. Door het mos en onkruid vervolgens los te harken kunnen kale plekken ontstaan. Schrik niet, want dit kan worden verholpen door bij te zaaien. Doorzaaien doe je tevens in het voorjaar en najaar. Maak gebruik van graszaad voor gazonherstel dat zeer snel ontkiemt en bewater. Om het gazon voldoende voeding te geven, dien je in het voorjaar, zomer en najaar te bemesten. Het is belangrijk dat de grond de juiste zuurgraad heeft om de voeding goed op te kunnen nemen. Dit doe je door te kalken in het voorjaar en najaar. Verder is het van belang het gras regelmatig te maaien (ca. 1x per twee weken) en te bewateren bij droog weer.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Gazonherstel
Productnummer 582185
Merk Ecostyle
Duurzaam Nee
Algemeen
Type artikel Graszaad
Gebruik
Binnen-/buitengebruik Buiten
Reviews worden geladen

Recent bekeken