14.
99 /m²
Per verkoopeenheid € 31.63
Wat is je oppervlakte?
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Makkelijk aan te brengen met een zelfklevende laag
  • Dikte van 2 mm
  • Geschikt voor normaal woongebruik
  • Garantie van 10 jaar
  • Kleurstaal (Artikelnr. 586876) van dit artikel beschikbaar

Flexxfloors

De Flexxfloors Stick Basic PVC vloertegel heeft een moderne uitstraling door het uni zwarte uiterlijk. PVC vloeren van Flexxfloors zijn zeer eenvoudig te leggen door de zelfklevende laag onder de stroken. Ook kunnen ze in alle richtingen worden gelegd, waardoor je mooie patronen kan creëren zoals een visgraat motief. Naar eigen smaak kan je de tegel ook combineren met andere vloertegels. Het PVC is zeer onderhoudsvriendelijk omdat het eenvoudig te reinigen is. Deze PVC vloer is geschikt voor normaal woongebruik. Daarnaast zijn Flexxfloors Deluxe tegels geluiddempend en ook geschikt voor de keuken en badkamer. Je kan de PVC vloer ook combineren met de Flexxstairs traprenovatie. Let op: de vloertemperatuur mag na het leggen niet hoger dan 28°C worden; gebruik ze dus daarom niet in ruimtes met direct zonlicht op de vloer.

Basisvloer
De basis voor PVC vloeren kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn; daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Bij een zuigende ondergrond moet de vloer eerst met Flexxfloors primer worden behandeld. Met een druppeltest kan je een zuigende ondergrond herkennen. Laat een druppel water vallen op de vloer. Als deze binnen 1-2 minuten ingetrokken is, heb je te maken met een zuigende ondergrond. Zwevend leggen is ook mogelijk in combinatie met de Flexxfloors Silence ondervloer. Deze ondervloer is TÜV gecertificeerd. Leg het in combinatie met de Flexxfloors Stick om een geluidsreductie van 10 dB te behalen. Dit voldoet aan de geluidsreductie eisen voor appartementen.

Hulp nodig bij je klus?
Bekijk het klusadvies op onze website voor meer informatie over het leggen van een PVC vloer.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: meetlint, potlood, aanslagblokje, winkelhaak, Flexxfloors mes en Flexxfloors liniaal.

Onderhoud
Een PVC vloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen, te vegen met een zachte bezem of lichtdroog te dweilen. Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of dweilen. Reinig de vloer regelmatig met een PVC vloerreiniger zoals de Flexxfloors Daily Cleaner. Pleeg 1 keer per jaar onderhoud door het toepassen van Flexxfloors Intensive Cleaner en het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag met de Flexxfloors Protective Finish. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Legpatronen
Met Flexxfloors Stick zijn verschillende legpatronen mogelijk. Daarnaast kan je je eigen fantasie gebruiken door bijvoorbeeld tegels en houtdecoren door elkaar te gebruiken.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 585623
EAN 8718848099330
Gewicht product 360 gr
Hoogte product 1 mm
Lengte product 33,2 cm
Breedte product 33,2 cm
Type(nummer) 585623
Merk Flexxfloors
Duurzaam huis Nee
Afmetingen uit verpakking
Dikte lamel 2 mm
Aantal m² per pak 2.11 m²
Aantal lamellen per pak 19
Lengte lamel (excl verbinding) 333 mm
Breedte lamel (excl verbinding) 152 mm
Algemeen
Type PVC vloer
Lijn Flexxfloors Stick Basic
Materiaal Kunststof
Kleurstaal Nee
Materiaal (detail) PVC (Polyvinylchloride)
Eigenschap materiaal Isolerend, Geluidswerend
Afwerking Glad
Uiterlijk
Kleur Zwart
Kleurfamilie Zwart
V-groef Nee
Voelbare houtstructuur Ja
Vorm Tegel
Krasbestendig Ja
Decor Natuursteen Zwart
Houtlook/houtstructuur Ja
Gebruik
Gebruiksklasse Normaal woongebruik
Type verbinding Geen
Geschikt voor Traprenovatie PVC
Contactgeluidsreductie (NL standaard) 2 dB
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Type vloerverwarming Warmwaterbuizen
Geschikt voor trap Ja
Waterbestendig Ja
Geschikt voor vochtige ruimtes Ja
Antislip Ja
Maximale temperatuurbestendigheid 28 °C
Anti-statisch Nee
Legmethode Zelfklevend
Leginstructies Makkelijk te leggen met Flexxfloors liniaal en mes
Reviews worden geladen

Recent bekeken