3 klantreviews
119.
00
Ja Nee
Helaas is dit product voorlopig niet leverbaar.

Anderen bekeken deze alternatieven

Gardena regentonpomp 4000/1
Uitstekend beoordeeld
18 klantreviews
Gardena Regentonpomp 4000/1. Stille, krachtige regentonpomp met vlotterschakelaar. Krachtige en comfortabele regentonpomp voor besproeiing met bijv. sproeiers, tuinspuiten of br... Gardena Regentonpomp 4000/1. Stille, krachtige regentonpomp met vlotterschakelaar. Krachtige en c...
83.
49
Bekijk alles in regentonpomp
Batavia accu waterpomp 12V
12 klantreviews
De Batavia accu waterpomp 12V is de ideale waterpomp omdat je geen snoer nodig hebt. De meegeleverde accu kan 40 minuten pompen voordat deze leeg is. Gebruik de waterpomp bijvoo... De Batavia accu waterpomp 12V is de ideale waterpomp omdat je geen snoer nodig hebt. De meegeleve...
79.
99
Bekijk alles in regentonpomp
Bekijk de lijst met alternatieven

Productomschrijving


Gardena

GARDENA is uw merk waar u op kunt vertrouwen voor hoogwaardige, duurzame premium regentonpompen. De GARDENA regentonpomp 4700/2 inox helpt u om water te besparen door opgevangen regenwater te gebruiken voor het bewateren van uw tuin - en dit zonder dat u een gieter nodig heeft. Als u op zoek bent naar comfortabel, extra krachtig en robuust gereedschap, dan is deze pomp iets voor u.

De regentonpomp 4700/2 inox is praktisch, efficiënt en gemakkelijk te gebruiken. De pomp heeft een smalle behuizing van slechts 149 mm, is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal inox en levert tot 4700 liter per uur. Te gebruiken met zowel een tuinspuit als een grotere sproeier zoals de AquaZoom. De pomp is voorzien van een filter dat vuil en andere deeltjes tegen houdt en zo schade aan de pomp voorkomt. En wat gebeurt er als het waterreservoir leeg is? Geen zorgen - het 4700/2 inox-model heeft een drijvende vlotterschakelaar die de pomp automatisch uitschakelt als het water onder een bepaald niveau zakt om drooglopen van de pomp te voorkomen. U kunt de in- en uitschakelhoogte naar wens instellen. Bij een gewenste restwaterhoogte van 5 mm kan de pomp worden ingesteld op continue werking door de vlotter vast te zetten.

De geoptimaliseerde telescopische buis draagt ook bij aan het comfort, omdat u het water zonder verlies en knikken over de rand van het vat kunt leiden. Stel de buis eenvoudig af op de gewenste lengte tussen 670 en 870 mm aan uw regenton. De pomp is gemakkelijk te vervoeren als u deze naar een andere locatie moet verplaatsen. Leg de verbindingskabel over de stevige buis en gebruik deze als een comfortabele en antisliphandgreep. De GARDENA regenwatertankpomp 4700/2 inox is een hoogwaardige, duurzame pomp die ideaal is voor diep water, zoals water opgevangen in regentonnen.

Met een 40-jarige ervaring in het ontwerpen en fabriceren van pompen is GARDENA het toonaangevende merk waarop u kunt vertrouwen. Wij staan achter al onze producten en hebben ons garantieaanbod uitgebreid tot 40 maanden - registreer uw aankoop eenvoudig online.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 139043
EAN 4078500047845
Merk Gardena
Algemeen
Type Regentonpomp
Afmetingen
Max. Opvoerhoogte 23 m
Technische kenmerken
Functioneert met netspanning Ja
Functioneert met benzine/diesel Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken