299.
00
Helaas is dit product voorlopig niet leverbaar.

Anderen bekeken deze alternatieven

Bekijk de lijst met alternatieven

Productomschrijving


De Gardena Smart Sensor Control set bestaat uit de smart Besproeiingscomputer, de smart Gateway en de smart Sensor. De besproeiingscomputer stuurt automatisch de bewatering van je tuin aan. In de Gardena smart App kan je de sproeitijden instellen. Ook kan je hier het sproeischema coördineren met het maaischema van de Gardena smart Sileno robotmaaier. 

De smart Gateway zorgt ervoor dat je Gardena smart systemen met elkaar kunnen communiceren. Hiervoor heeft de smart Gateway een internetverbinding nodig, sluit daarom je smart Gateway aan op je router.

De smart Sensor verteld de besproeiingscomputer of het tijd is om te sproeien. Om dit te bepalen leest de smart Sensor de buitentemperatuur en de bodemvochtigheid af. Hierdoor wordt de besproeiing van je tuin nog preciezer en actueler. Het schema kan je natuurlijk altijd aanpassen in de Gardena smart App.

De set is ideaal voor een automatische besproeiing met de Gardena Micro-Drip of Sprinkler systeem. De smart Sensor en smart Besproeiingscomputer werken dankzij twee of drie AA 1.5 V alkaline batterijen (niet inbegrepen).

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 163579
Merk Gardena
Duurzaam Nee
Algemeen
Type Besproeiingscomputer

Vaak samen gekocht

Gardena aansluitset
(2)
Deze Gardena aansluitset is de basis voor het makkelijk koppelen van uw Gardena apparaten aan een waterpunt. De set is voorzien van een M22 binnendraad met 26,5mm buitendraad, m... Deze Gardena aansluitset is de basis voor het makkelijk koppelen van uw Gardena apparaten aan een...
16.
69
Bekijk alles in aansluitset
Reviews worden geladen

Recent bekeken