99.99
30.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Hoogpolig met een hoogte van 15 mm
  • Luxe polyester vloerkleed met vintage uitstraling

Geen

Het vloerkleed Holger beige heeft een zeer luxe uitstraling. Het kleed is 160x230 cm groot en 15 mm dik. De verfijnde draadstructuur van de pool geeft dit karpet een exclusief vintage karakter. Met een vloerkleed als het Holger beige fleur je dan ook elk woonvertrek op. Samenvattend breng je met het Holger vloerkleed beige 15 mm 160x230 cm licht in ieder woonvertrek.

Garantie
Met een jaar garantie op het vloerkleed doe je een betrouwbare aankoop..

Onderhoud
Gebruik bij de voor- en achterdeur van je woning altijd een deurmat. Hiermee voorkom je dat er vuil in je woning terecht komt en wordt het vloerkleed ook niet vuil. Daarnaast voorkomt dit krassen op je laminaatvloer. Draai af en toe het vloerkleed om, zodat slijtage op veel belopen plekken voorkomen wordt. Voor ieder type vloerkleed is er specifiek onderhoud nodig. Een hoogpolig vloerkleed kan je bijvoorbeeld het beste uitkloppen. Stofzuig je vloerkleed daarnaast iedere week met een stofzuiger met roterende borstel. Voor vloerkleden met een hoge pool adviseren wij om de stofzuiger op een lagere stand te zetten.

Vlekken
Maak ontstane vlekken onmiddellijk schoon. Hierdoor voorkom je dat de vlek zich op het vloerkleed verder verspreidt. Maak vloeibare vlekken altijd van buiten naar binnen schoon. Dep eerst alle vloeibare vlekken op met een droge, schone doek of met keukenpapier. Wij adviseren je om de vlekken te verwijderen met lauw water. Laat de vlek in een natte badstof handdoek of doek trekken. Ga niet wrijven, maar leg juist de natte handdoek of doek op de vlek en wacht tot deze helemaal opgedroogd is. Rode wijnvlek in het tapijt? Wij raden af om zout en witte wijn te gebruiken, dit maakt de vlek alleen maar erger. De garens van het vloerkleed kunnen beschadigd raken als je de vlekken probeert weg te schrobben. Als de vlek nog niet verwijderd is, bekijk dan de speciale tapijtreinigers, zoals de HG tapijt & bekledingreiniger 1L: deze is verkrijgbaar in de bouwmarkt.

Lees meer

Passende accessoires

Holger Vloerkleed Beige 15 mm 160x230 cm
Ondervloeren

Handig als set te kopen

Holger Vloerkleed Beige 15 mm 160x230 cm
Holger Vloerkleed Beige 15 mm 160x230 cm
30.
00
Totaal

Specificaties

Product
Productnummer 538435
EAN 8717003289821
Gewicht product 10.500 gr
Hoogte product 2 cm
Lengte product 1,6 m
Breedte product 2,3 m
Merk Geen
Algemeen
Type Vloerkleed
Materiaal Stof/textiel
Materiaal (detail) Polyester
Kleurfamilie Bruin
Lijn Holger
Kleurstaal Nee
Decor Uni
Kleur Beige
Vorm Rechthoek
Gebruik
Binnen/buitengebruik Binnen
Zuignap onderkant Nee
Beoogd gebruik Universeel
Geschikt voor wasmachine Nee
Technische kenmerken
Antistatisch Nee
Productiemethode Machinaal gemaakt
Maatwerk Nee
Poolstructuur Doorgesneden lus
Poolhoogte 15 mm
Antislip Nee
Etiketinformatie

Klantreviews

Recent bekeken