close

Fiets

GAMMA's online fietsenwinkel

Bij GAMMA kun je terecht voor alle soorten fietsen. In de bouwmarkt maar ook online. Goede goedkope fietsen, geschikt voor elke ondergrond en elke situatie.

Kinderfiets kopen

Bij GAMMA vind je voor zowel jongens als meisjes de leukste fietsen! Van kleine fietsen met zijwieltjes tot fietsen van formaat voor de wat meer gevorderde jonge fietsers. Ga naar de pagina kinderfietsen en bekijk de leukste jongensfietsen en meisjesfietsen.

Omafiets kopen

Een omafiets is een eenvoudige, comfortabele damesfiets met een lage instap. Vroeger, toen vrouwen nog lange rokken droegen, was dit bijzonder handig. Tegenwoordig zijn omafietsen door de eenvoud van de fiets een zeer gewild en hip model fiets.

Transportfiets kopen

Iets te vervoeren? Dan is een transportfiets ideaal. Transportfietsen hebben (ook) een bagagedrager voor op de fiets.

Stadsfiets kopen

Bij GAMMA vind je diverse stadsfietsen. Stadsfietsen zijn vooral handig voor dagelijks gebruik, zoals naar werk of school of om boodschappen mee te doen. Over het algemeen hebben stadsfietsen een eenvoudig ontwerp, waardoor ze direct te gebruiken zijn.

Damesfiets kopen

In alle bovengenoemde categorieën vind je zowel herenfietsen als damesfietsen.

Fietsonderdelen en onderhoud

Het meest voordelig is natuurlijk het repareren van jouw huidige fiets. Bij GAMMA vind je fietsbanden, bandenplaksets, remblokjes en nog meer fietsonderdelen. Je vindt het in de bouwmarkt en hier, in onze online fietsenwinkel.

Fietsaccessoires

Fietstassen, zadels, fietscomputers. Name it. GAMMA heeft allerlei fietsaccessoires.

Goede goedkope fietsen

Wil je niet te veel betalen en toch een goede fiets? Kom naar een GAMMA bouwmarkt of bestel een fiets in onze online fietsenwinkel!