Plaatmateriaal voor wanden, plafonds en gevelbekleding

Wanneer je gaat bouwen of verbouwen heb je bijna altijd wel plaatmateriaal nodig. Met dit bouwmateriaal maak je eenvoudig een scheidingswand, plafond of gevelbekleding. Gipsplaten, kunststof platen, aluminium platen of zwaluwstaartplaten, ze zijn allemaal gemakkelijk te verwerken en leveren snel resultaat. Of je nu een incidentele doe-het-zelver bent of een bijna professionele klusser, bij GAMMA vind je plaatmateriaal dat geschikt is voor de klus die je gaat uitvoeren. En ook de benodigde accessoires en bevestigingsmaterialen koop je gewoon online.

Gipsplaten

Gipsplaten zijn brandvertragend en heel gemakkelijk in gebruik. Met een gipsplaat maak je in een mum van tijd een scheidingswand of repareer je een plafond.

Kunststof platen

Compactplaten zijn UV bestendig, onderhoudsarm en zeer hard. Je kunt er onder andere een onderhoudsarme dakkapel mee maken of je gevel bekleden. Maar ook binnen zijn kunststof platen uitstekend te gebruiken. Bijvoorbeeld voor een kastenwand.

Kunststof schroten

Heel geschikt om vochtige ruimtes mee afwerken. Maar je kunt kunststof planken natuurlijk ook buiten prima gebruiken.

Zwaluwstaartplaten

Voor een waterdichte vloerconstructie is het gebruik van zwaluwstaartplaten ideaal.

Aluminium platen

Ook voor aluminium platen ben je bij Gamma aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor geperforeerde platen vanwege hun antislipwerking.

XPS bouwplaten

XPS bouwplaten hebben een hardschuim polystyreen kern, de buitenzijde is gemaakt van glasvlies met een versterkte mortellaag. De XPS bouwplaat is waterdicht, lichtgewicht en direct te betegelen.

Recent bekeken