Dakramen kopen bij GAMMA

Een dakraam kopen is de ideale oplossing wanneer je een donkere kamer van meer natuurlijke lichtinval wilt voorzien. Een dakraam kopen doe je met name voor ruimtes met een schuin dak. Dakramen, ook wel tuimelramen genoemd, zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo heb je zelf de keuze in hoeveel licht je met het raam naar binnen haalt. Een dakraam bij GAMMA kopen is een ideale oplossing om van je donkere ruimte een aangename kamer te maken. Een GAMMA-dakraam of een van de andere merken dakramen plaats je zelf of je maakt gebruik van GAMMA Klusserivce.

Dakramen voor moeilijk bereikbare plaatsen

Naast meer licht in je woning toelaten, is een andere reden voor een dakraam het ventileren van moeilijk bereikbare ruimtes. Elektrische dakramen bieden in dit de ideale oplossing. Bij een GAMMA-dakraam met elektrische bediening open jij vanuit je luie stoel het tuimelraam. Om het geheel nog luxer te maken, is er bij een elektrisch tuimelraam ook sprake van een regensensor, waarbij het raam reageert op neerslag en automatisch sluit. Ga je een dakraam kopen? Neem ook de bereikbaarheid van het raam als overweging mee in je keuze.

Een dakraam of een dakraampje?

Er zijn ontzettend veel verschillende maten dakramen verkrijgbaar. Zoek je een kleiner dakraampje of juist een enorm dakraam? Bij GAMMA vind je in ieder geval precies wat je nodig hebt. Een klein dakraampje kan al veel verschil maken met betrekking tot ventilatie en lichtinval. Ook als je weinig ruimte hebt voor het plaatsen van een dakraam kan een klein dakraampje al uitkomst bieden. Weet je niet goed hoe je de juiste maat van het dakraam moet bepalen? Kijk dan eens op onze site voor tips over het bepalen van de maten.

Dakraamdecoratie kopen

Een dakraam geeft extra licht, maar privacy op gezette tijden is zeker ook erg prettig. Daarnaast is het belangrijk dat je de kamer kan verduisteren, zeker wanneer deze als slaapkamer of logeerkamer gebruikt wordt. Bekijk ons aanbod dakraamdecoratie voor een geschikte oplossing. Dakraamdecoratie verschilt van decoratie die je voor gewone ramen gebruikt. Kijk dus goed naar wat er voor jouw dakraam geschikt is. Bij vragen helpen onze medewerkers je graag verder met advies op maat.

Recent bekeken