Deuren, ramen en trappen kopen bij GAMMA

Deuren, ramen en trappen zijn de meest fundamentele bouwstenen van een woning. We maken er intensief gebruik van en zijn daardoor snel onderhevig aan extreme slijtage. Het is dan ook erg belangrijk om veel aandacht te besteden aan het onderhouden en tijdig vernieuwen van deze elementen. Last van een klemmende deur, een krakende trap of een tochtend raam? In het assortiment van GAMMA vind je voor al deze problemen een passende oplossing.

Deuren vervangen of een nieuwe deur kopen

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: een gemakkelijke toegang tot je woning met een passende deur is enorm belangrijk. Wanneer je een nieuwe deur gaat kopen is er een keuze uit allerlei soorten en maten. Het assortiment bij GAMMA is dan ook veelzijdig. Op zoek naar een passende voor- of achterdeur? Kijk dan eens naar onze collectie buitendeuren. Of ben je juist op zoek naar een binnendeur? Ook daarin is de keuzeruimte groot:

Nieuwe deuren op maat laten maken

Heb je een leuke deur gevonden, maar heb je liever mat glas in plaats van blank glas? Geen zorgen! Stel dan je eigen deur samen en laat hem precies op maat bij je thuisbezorgen. Afgelakt en in een specifieke kleur? Kijk in ons assortiment voor de uitgebreide keuzemogelijkheden.

Raam vervangen en nieuw raam laten plaatsen

Een ander belangrijk element binnen je huis zijn de ramen. In de basis hebben ramen vooral een functioneel doel, namelijk het verlichten van een ruimte. Echter hebben ze ook een enorme invloed op de algemene ambiance en uitstraling van het huis. Het tactisch plaatsen van een nieuw raam op een juiste plek in het huis creëert veel sfeer. Ook bespaar je hiermee aanzienlijk in de elektriciteitskosten. Zo tover je een donkere zolder met de plaatsing van een dak- of zolderraam in een handomdraai om tot een extra slaap- of werkkamer met een natuurlijke lichtinval.

Nieuwe trap kopen bij GAMMA

In tegenstelling tot de plaatsing van ramen of deuren is de plaatsing van een nieuwe trap een stuk dynamischer. Aanpassingen gebeuren veelal stapsgewijs. Ben je van plan om enkel de trapleuning te vervangen, een trapmat te verwisselen of een hekje te plaatsen? Bij GAMMA beschikken we over een uitgebreid assortiment, waardoor het mogelijk wordt je eigen trap te creëren die volledig aansluit op jouw persoonlijke stijl. Bekijk nu ons volledige assortiment online bij GAMMA of kom langs in een van onze bouwmarkten in de buurt.

Recent bekeken