Trappen kopen bij GAMMA

Bij GAMMA vind je alles voor je trap. Of je nou een nieuwe trap nodig hebt of je huidige wilt opknappen, we hebben alles in huis. Van traptreden tot trapleuningen en van trapmatten tot traphekken. Met een paar kleine aanpassingen geef je je trap al een heel nieuwe uitstraling. Heb je een trap naar de vliering of de zolder nodig? Ook daarvoor ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Bekijk nu de opties online of kom langs in de bouwmarkt van GAMMA.

Houten trappen en andere materialen

GAMMA heeft traptreden in verschillende soorten, maten en materialen in het assortiment. Je kunt kiezen uit houten trappen (eiken toplaag), laminaat of vinyl. Met de houten trappen geef je de trap een sfeervolle en klassieke uitstraling en kies je voor kwaliteit. De laminaatversie geeft juist een modern gevoel door de lichtgrijze beton kleur en is zeer makkelijk in onderhoud. Ook overzettreden die je over de bestaande treden heen plaatst, vind je online en in de bouwmarkt. Bovendien zijn er verschillende afwerklijsten, al dan niet in antislip.

Nieuwe trappen voor in huis

GAMMA heeft verschillende merken in het assortiment die voorzien in jouw behoeften voor je nieuwe trap of renovatie. Dat zijn bijvoorbeeld Can Do, Flexxstairs, Altrex, Dolle, Finifix, Essentials en natuurlijk GAMMA zelf. Ook qua prijs biedt GAMMA meerdere opties, zodat jouw nieuwe trap niet alleen mooi maar ook betaalbaar kan zijn.

Trapleuningen en leuninghouders

GAMMA heeft ook allerlei soorten trapleuningen en leuninghouders. Houd je meer van de klassieke Oxford stijl? Of juist de geborstelde RVS-varianten die moderner zijn? Zie hier ons complete overzicht aan materialen:
  • RVS
  • chroom
  • grenen
  • hardhout
  • zink
  • brons

Traphekken en vlizotrappen

GAMMA heeft ook verscheidene vlizotrappen, ook wel vlieringzoldertrap genoemd. Deze uitschuifbare of opvouwbare trappen worden vooral gebruikt voor naar de zolder of de vliering. Voor de veiligheid heeft GAMMA ook traphekken die passen bij de vlizotrappen en normale trappen. Bekijk dit volledige aanbod online of in een bouwmarkt bij jou in de buurt.

Recent bekeken