tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Vlizotrappen

11 resultaten

Een zoldertrap kopen bij GAMMA

De zolder is een ideale plaats om als opbergruimte te gebruiken. Niet iedereen heeft op de overloop ruimte om een vaste trap naar zolder te plaatsen. Een trap naar zolder in de vorm van een vlizotrap, ook wel vlieringtrap genoemd, is dan een bijzonder geschikte oplossing. Een vlizotrap plaatsen vergt alleen wel precisiewerk. Wanneer je dit zelf wilt doen, bekijk dan ons klusadvies op de website. Durf je dit zelf niet aan, dan kun je GAMMA Klusservice inschakelen. GAMMA helpt je graag bij vele lastige klussen in huis. Bekijk bij GAMMA het gehele assortiment zoldertrappen waarmee je de hoge opbergruimte kunt bereiken.

De vlizotrapafmetingen

Ga je een vlizotrap kopen, dan is het belangrijk om de juiste vlizotrapafmetingen te bepalen. De afmetingen zijn onder andere afhankelijk van de hoogte van je plafond. GAMMA heeft een ruim aanbod met diverse afmetingen op het gebied van de zoldertrap. De verschillende lengtes van de vlizotrap in het assortiment van GAMMA zijn:

  • 110 cm
  • 111 cm
  • 121 cm
  • 141 cm

Ook op het gebied van breedte zijn er verschillende maatvoeringen. Zo is er altijd wel een vlizotrap te vinden die bij jouw huis past.

Een zoldertrap van vurenhout

Heb je de juiste afmetingen bepaald, dan is het tijd om een keuze te maken uit ons aanbod. Een vlieringtrap van GAMMA is gemaakt van vurenhout. Binnen ons aanbod aan verschillende modellen van de zoldertrap heb je niet alleen keuze uit diverse afmetingen, maar ook uit allerlei uitvoeringen. Denk hierbij aan een zoldertrap met geïsoleerd luik en veiligheidsleuning of een voordelig basic model. Bij GAMMA vind je altijd een kwalitatieve zoldertrap.

Een vlizotrap kopen bij GAMMA

Ook onze zoldertrappen koop je heel eenvoudig online. Bij de meeste producten die op voorraad zijn, geldt dat een bestelling die voor 21.00 uur is geplaatst de volgende dag al bezorgd wordt. Onze bezorgservice is niet alleen snel, bij bestellingen met een waarde van meer dan € 40 is bezorgen ook geheel gratis. Heb je liever persoonlijk advies voordat je je aankopen doet, dan ben je van harte welkom in een van onze bouwmarkten. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Recent bekeken