tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Traphekjes

7 resultaten

Traphekjes kopen bij GAMMA

Het is voor ouders een prachtige mijlpaal als hun kind begint te kruipen of te lopen. Om er zeker van te zijn dat jouw kleine dreumes veilig op ontdekkingstocht gaat door het huis, is het installeren van traphekjes van groot belang. Neem bij het kopen van traphekjes de volgende punten in overweging: Traphekjes dienen zowel boven- als onderaan de trap geïnstalleerd te worden. Hiermee voorkom jij dat jouw baby alleen de trap op of af probeert te komen. Traphekjes zijn ook geschikt om op andere plekken in het huis te gebruiken, om baby’s of huisdieren uit bepaalde kamers te houden. Let bij het kopen van een traphekje ook op of deze voldoet aan de keuringsnorm EN 1930. Dit is een Europees keurmerk. Traphekken die aan deze norm voldoen zijn gegarandeerd veilig en van hoge kwaliteit.

Metalen of houten traphekjes

Bij GAMMA vind je traphekken gemaakt van hout en van metaal. Beide materialen zijn duurzaam en gaan lang mee bij gebruik binnenshuis. Houten traphekjes zijn te installeren als klemhek of als scharnierend hek. Een scharnierend hek opent in twee richtingen, waardoor ze ook uitermate geschikt zijn om elders in huis te gebruiken. Beide montages zijn zo ontworpen dat een volwassene ze met een hand kan openen, zodat je gemakkelijk met spullen in je andere hand de trap op en af kan.

Voor iedere situatie een traphekje

Traphekjes bestaan in verschillende uitvoeringen die elk op verschillende manieren openen en sluiten. Naast traphekjes die open en dicht zwaaien als een gewone deur, heb je ook uitschijfbare traphekjes, harmonica traphekjes en oprolbare traphekjes. Welk type traphekje het beste is, hangt van de situatie af waarin jij het traphekje plaatst. Als het traphekje eenmaal is geïnstalleerd, dan is het belangrijk om deze elke keer weer te sluiten na gebruik.

Ben jij op zoek naar traphekjes voor in jouw huis? Koop deze dan nu online bij Gamma en laat met een gerust hart jouw kleine rondkruipen of -lopen door het huis. Als je nog niet zeker weet welk traphekje het best past in jouw huis, kom dan langs bij een van onze bouwmarkten. Hier staan altijd medewerkers klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Recent bekeken