Horren kopen bij GAMMA

Gooi je graag al je ramen en deuren open voor frisse lucht en wil je wel de vliegen buiten houden? Met de horren van GAMMA zijn vliegende insecten in je woning verleden tijd. De horren van GAMMA zijn voor zowel ramen als deuren geschikt en ze zijn in verschillende maten en modellen verkrijgbaar. Zo koop je bij ons:

  • Raamhorren
  • Deurhorren
  • Horren voor dakramen
  • Op maat gemaakte horren

Zelf je horren kopen en plaatsen is een vrij eenvoudig proces. Heb je er liever hulp bij? Schakel dan GAMMA Klusservice in. Of het nu gaat om kleine klussen, zoals het plaatsen van horren, of grotere klussen zoals het leggen van elektrische vloerverwarming, GAMMA Klusservice regelt het allemaal.

Verschillende soorten horren van GAMMA

Wat ons GAMMA maakt is het feit dat we binnen al onze assortimenten een ruime keuze aanbieden; zo ook in de verschillende soorten horren en vlieggordijnen. Voordat je horren bij GAMMA gaat kopen, is het belangrijk om te bepalen welke soort horren het beste voor jou en de gewenste toepassing geschikt zijn. Voor een buitendeur is bijvoorbeeld een vliegengordijn erg geschikt. Heb je toch liever een hor om in je deur te plaatsen, dan raden we een hordeur aan. Voor ramen heb je weer de keuze uit een hor voor een dakraam of een hor op maat.

Op maat gemaakte horren kopen

Ben je op zoek naar een bijzondere maat hor, dan kun je ook een hor bestellen die speciaal voor jou op maat wordt gemaakt. Onze horrenconfigurator helpt je stapsgewijs je eigen hor samen te stellen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende horren voor je deur of raam. Voor een hor voor het raam kies je bijvoorbeeld uit een hor voor een draairaam, een draaikiepraam en een dakraam. Ga je online je op maat gemaakte hor bestellen? Deze wordt speciaal voor jou gemaakt en tegen een kleine vergoeding bij je thuisbezorgd.

Een hor bestellen bij GAMMA

Bezoek vandaag nog GAMMA.nl en ontdek de grote voordelen van online je hor bestellen. Stel je eigen hor samen of kies uit een van de standaardmodellen, waarbij je geniet van onze snelle levering. Op onze site staat een uitgebreide hoeveelheid tips die je helpen om van iedere klus een succes te maken. Wil je liever persoonlijk advies ontvangen? Kom dan langs bij een van onze filialen en wij maken samen met jou van ieder project een groot succes.

Recent bekeken