toon meer toon minder
toon meer toon minder
  • Mestic
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Vliegengordijnen

23 resultaten

Een vliegengordijn kopen bij GAMMA

Wil je graag je deuren openhouden zonder daarmee vliegen en andere insecten te verwelkomen? Hier zijn verschillende oplossingen voor, zoals het aanschaffen van een vliegengordijn. Deze vorm van een hor heeft een insectwerende functie en staat ook nog eens bijzonder decoratief. Kies bij GAMMA het deurgordijn dat bij je past. In ons assortiment vind je onder andere:

  • Kralengordijn
  • Vliegengordijn kattenstaart
  • Horgordijn

Voor je ramen maak je een keuze uit ons assortiment raamhorren. Met een kralen vliegengordijn of een ander model deurgordijn geniet jij onbezorgd van frisse lucht in je huis, ook tijdens het insectenseizoen.

Een kattenstaart vliegengordijn als verkoelende oplossing

Het hoofddoel van een vliegengordijn kopen is het buiten de deur houden van insecten. Kies je echter voor een kattenstaart vliegengordijn, dan heb je als bijkomend voordeel dat je ook de hitte beter buiten houdt. Hierdoor zet je ook tijdens de hele warme dagen de deur makkelijker open. Het deurgordijn met kattenstaart heeft met de pluizige stroken chenille een warme en gezellige uitstraling.

Het stijlvolle kralen vliegengordijn

Een horgordijn in de vorm van een kralen vliegengordijn geeft ieder interieur een gezellige en stijlvolle uitstraling. Een kralengordijn maakt bovendien dat gezellig rinkelende geluid wanneer je door de deur gaat. Een kralengordijn is in enorm veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Hierdoor is er altijd wel een deurgordijn te vinden dat niet alleen heel praktisch is, maar ook een heuse aanvulling is op de stijl van je interieur. Zie je het niet zitten om je vliegengordijn zelf te monteren of heb je geen tijd, dan schakel je gewoon GAMMA Klusservice in.

Een deurgordijn kopen op de site

Heb je onze bezorgservice al ontdekt? Je kunt voor al je klusmaterialen en bijbehorende accessoires ook online bij ons terecht. Zo bestel je bijvoorbeeld niet alleen heel eenvoudig je deurgordijn, maar ook een raamhor ligt binnen no time in je winkelmandje. Plaats je online een bestelling voor een kralengordijn, dan kan je deze snel in een van onze winkels of op je huisadres laten bezorgen. Online en in de winkel vind je alle soorten vliegengordijnen die je maar kunt bedenken. Heb je moeite met het vinden van de juiste oplossing of wil je persoonlijk advies? Kom dan naar een van onze vestigingen. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met deskundig advies.

Recent bekeken