In de zomer van een fris briesje genieten, zonder dat insecten je huis binnendringen? Dan biedt een hordeur of raamhor uitkomst. stel hier snel je hor samen die perfect op je deur of raam past. Kies de kleur die je wilt en kies bijvoorbeeld voor een pollen werende hor of zonwerende hor. Zo krijg je de beste hor voor jouw woonsituatie.

Hordeur op maat

  • Op maat gemaakt voor jouw deur
  • Vele afwerkingsmogelijkheden
  • Thuisbezorgd voor € 19.95
  • Levertijd circa 15 werkdagen (de levertijd is zichtbaar in de laatste stap van je bestelling)

Geschikt voor:
- Enkele & Dubbele deuren - Enkele & Dubbele Schuifdeuren

Stel zelf samen

Raamhor op maat

  • Op maat gemaakt voor jouw raam
  • Vele afwerkingsmogelijkheden
  • Thuisbezorgd voor € 19.95
  • Levertijd circa 15 werkdagen (de levertijd is zichtbaar in de laatste stap van je bestelling)

Geschikt voor:
- Draairamen - Draaikiepramen - Dakramen

Stel zelf samen

Geen zin of tijd om je hor zelf te monteren? Je nieuwe hor kun je door GAMMA Klusservice laten monteren vanaf 75 euro per stuk. Je vraagt de GAMMA Klusservice voor je hor eenvoudig aan bij het bestellen van je maatwerk hor.

Horren op maat: de perfecte oplossing voor elk raam of deur

Horren zijn een onmisbaar onderdeel voor elk huis, vooral tijdens de warmere maanden wanneer er veel insecten zijn. Een hor op maat biedt de mogelijkheid om frisse lucht binnen te laten terwijl insecten en andere ongewenste beestjes buiten blijven. Bij GAMMA bieden wij horren aan die op elk raam en elke deur perfect past.

Waarom kiezen voor horren op maat?

Horren op maat bieden verschillende voordelen ten opzichte van standaard horren. Allereerst passen maatwerk horren perfect bij elk type raam of deur, wat betekent dat er geen openingen zijn waar insecten doorheen kunnen komen. Bovendien kunnen maatwerk hordeuren in verschillende maten en vormen worden gemaakt én kan je in de meeste gevallen kiezen voor een gaastype, waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel elk type raam of deur.

Welke soorten horren op maat zijn er?

Er zijn verschillende soorten horren beschikbaar bij GAMMA, elk geschikt voor een ander type raam of deur. Zo is er een raamhor op maat voor draaikiepramen, draairamen en dakramen. Maar bieden we ook diverse opties hordeuren zoals rolhorren, vaste horren en bieden we plissé hordeuren, die een uitstekende oplossing zijn voor openslaande deuren of schuifpuien. Onze deur horren en raam horren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende typen horgaas waardoor ze perfect passen bij de stijl van jouw huis.

Hoe werkt het bestellen van horren?

Het bestellen van een hor is heel eenvoudig bij GAMMA. Allereerst kies je het type raam, vervolgens kies je voor een type hor en aan de hand van de meetinstructies kan je jouw raamafmetingen doorgeven om vervolgens de kleur en type gaas te selecteren. De prijs wordt automatisch berekend en je kunt het product vervolgens toevoegen aan jouw winkelwagen en afrekenen. Met de GAMMA klusservice bieden we ook een meet- en montageservice aan, waarbij een specialist bij je thuis langskomt om de maten op te nemen en de horren te installeren.

Recent bekeken