toon meer toon minder
toon meer toon minder

Kozijnen

5 resultaten

Deurkozijnen kopen bij GAMMA

Zonder een geschikt deurkozijn is het afhangen van een deur onmogelijk. Het plaatsen van bijvoorbeeld een binnendeur staat of valt met geschikte binnendeurkozijnen. Zijn je bestaande kozijnen aan vervanging toe? Koop vandaag nog je nieuwe kozijnen bij GAMMA. Ga je zelf je kozijnen vervangen, kijk dan op onze website voor een handig klusadvies. Met ons uitgebreide assortiment op het gebied van deurkozijnen en accessoires voor het vervangen van je deurkozijnen, wordt ook deze klus een succes.

Universele kozijnen kopen

Heb je binnendeurkozijnen nodig, dan is het vaak goed om eerst te kijken of je deuren opdekdeuren of stompe deuren zijn. GAMMA helpt je echter graag op weg door je universele deurkozijnen aan te bieden. Deze binnendeurkozijnen zijn voor zowel stompe als opdekdeuren geschikt. Hierdoor kom je bij het vervangen van je kozijnen nooit voor onaangename verrassingen te staan en heb je altijd nieuwe kozijnen in huis die aansluiten op je deuren. Je koopt bij ons ook de accessoires voor deurkozijnen, zoals:

  • Deurbeslag
  • Sierlijsten
  • Verf
  • Kozijnpluggen

Deurkozijnen in verschillende maten

Het meest wenselijke is dat je nieuwe kozijnen direct passen in je deuropening. Ga je kozijnen kopen, dan is het dus belangrijk dat je goed de maten van de deuropening opmeet. Vervolgens is het slechts een kwestie van de juiste maat van de vurenhouten kozijnen op de website of in de winkel te kiezen. De deurkozijnen zijn eenvoudig kleiner te maken indien de deuropening smaller is dan het door jou gekochte kozijn. Het beste kies je een maat die het meest in de buurt komt van je deuropening. Hierdoor hoef je maar minimale aanpassingen te doen. Een enigszins groter kozijn is dus geen probleem en een te klein kozijn kun je makkelijk opvullen. De vurenhouten kozijnen zijn onbehandeld waardoor je deze in iedere gewenste kleur kan verven met een van onze binnenlakken.

Kozijnen vervangen doe je met GAMMA

Is het tijd voor nieuwe kozijnen, dan koop je al je benodigdheden eenvoudig en snel bij GAMMA. Gaat je voorkeur uit naar het gemak van online winkelen, dan ben je van harte welkom om je aankopen bij ons op de site te doen. Een ruim aanbod en snelle bezorgservice helpen je om snel te starten met je klus. Uiteraard kun je ook in een van onze winkels terecht voor persoonlijk advies. Ook in onze vestigingen vind je een ruim aanbod aan binnendeurkozijnen in verschillende materialen.

Recent bekeken