close

Binnendeuren

Deuren kopen bij GAMMA

GAMMA heeft kant-en-klare binnendeuren, maar ook binnendeuren op maat. Onze standaard binnendeuren zijn gemaakt van board. Wil je een massief houten binnendeur, dan kun je ook voor binnendeuren op maat kiezen. Een boarddeur is een geschikte deur voor bijvoorbeeld een kelderkast of slaapkamer, verkrijgbaar in de opdek of de stompe variant. Je kunt je deur vakkundig door GAMMA montageservice laten afhangen.

Binnendeuren en boarddeur

Kies je een nieuwe binnendeur of boarddeur? Kijk in het assortiment van GAMMA. Je kunt kiezen voor een standaard deur of een deur op maat.

Opdekdeuren en stompe deur

Of zoek je een mooie opdekdeur? Deze deur valt door middel van een sponning gedeeltelijk op het kozijn en een opdekdeur wordt met paumelles, dit is een soort scharnier, bevestigd. En een stompe binnendeur valt geheel in het kozijn en wordt afgehangen aan scharnieren.

RAL 9001 en gebroken wit

Een mooie binnendeur geef je een mooie kleur. Kies voor het zuivere wit in RAL9001 of gebroken wit.

Deur afhangen

Een binnen- of buitendeur perfect afhangen is geen gemakkelijke klus, wij raden je daarom aan om dit door een ervaren professional uit te laten voeren. GAMMA heeft hiervoor de montageservice.

Houten binnendeuren

Wil je geen boarddeur maar een houten binnendeur? Bekijk het assortiment deuren op maat van GAMMA.

Binnendeuren aanbieding

GAMMA heeft regelmatig een binnendeuren aanbieding. Hou de website goed in de gaten!