Multimedia kopen bij GAMMA

Voor multimedia-accessoires ben je bij GAMMA aan het juiste adres. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld verschillende soorten kabels. Zoals UTP-kabels, USB-kabels, Coax-kabels en HDMI-kabels. Maar ook routers, wifi-versterkers, telefoons en portofoons zijn bij GAMMA verkrijgbaar. En als je de telefoon wilt opladen, heb je de keus uit opladers voor verschillende smartphones.

HDMI, Coax

Voor een optimale beeld- en geluidkwaliteit heb je de keus uit verschillende soorten kabels. Zoals HDMI-kabels en coax-kabels.

Computeraccessoires

Van antenneversterkers tot routers en wifi-versterkers, je vindt het allemaal bij GAMMA. Ook voor andere computeraccessoires, zoals UTP-kebels en USB-kabels, ben je aan het jusite adres. Online en in de bouwmarkt.

Telefoons

Bij GAMMA vind je verschillende soorten telefoons. Zoals vaste telefoons, DECT en smartphones. Ook portofoons zijn verkrijgbaar.

Telefoonopladers

Telefoonladers en autoladers vind je bij GAMMA in verschillende soorten en maten. Ook voor verschillende merken smartphones. Handig voor thuis en onderweg.

Recent bekeken