toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Telefoons

29 resultaten
Bekijk de TOP 10

Telefoons kopen bij GAMMA

Ondanks de opkomst van smartphones en mobiele netwerken blijft de betrouwbaarheid en storingsvrije verbinding van een traditionele vaste lijn ongeëvenaard. Reden genoeg waarom miljoenen Nederlandse huishoudens nog gewoon een vaste telefoonlijn hebben. Een DECT-telefoon biedt dan ook veel voordelen. Je neemt hem eenvoudig mee in huis. Zelfs in de tuin ben je bereikbaar op je vaste lijn met een DECT draadloos telefoon. Een DECT-telefoon komt verder met een eigen oplaadstation voor de telefoon, waardoor hij altijd opgeladen voor je klaarstaat. Een DECT-telefoon is vaak inclusief een hele set, met twee of zelfs drie telefoons. Zo heb je er op elke verdieping een ter beschikking en is het ook leuk om eventueel op een gesprek in te haken. Het aanbod DECT-telefoons is groot, met modellen die over alle moderne functies zoals bluetooth en voicemail beschikken.

Alle soorten DECT-telefoons

DECT is de internationale standaard voor een draadloos telefoon. Wanneer je een DECT-telefoon in huis haalt, dan weet je zeker dat je een kwalitatief hoogwaardig product aanschaft. Bij het zoeken naar een geschikte DECT-telefoon heb je de keuze uit een groot aantal verschillende opties en modellen. Bij GAMMA houden we het graag overzichtelijk en vind je jouw nieuwe DECT-telefoon in een handomdraai. Kies bijvoorbeeld een telefoon met één of meerdere basisstations en bijpassende telefoons. De meeste sets beschikken over twee basisstations (oplaadstation telefoon) en twee telefoontoestellen, maar ook een derde toestel is mogelijk. In het assortiment vind je ook portofoons, smartphones en telefoons met grote toetsen voor ouderen en mensen met een visuele of lichamelijke beperking.

Altijd draadloos per telefoon in huis bereikbaar

Het grote voordeel van een DECT-telefoon is de betrouwbaarheid van het netwerk en de geluidkwaliteit. Die is namelijk altijd goed, in tegenstelling tot mobiele netwerken, waarbij de verbinding soms weg kan vallen. Door een DECT-telefoon te kopen, ben je altijd in een straal van tientallen meters rondom het oplaadstation van de telefoon bereikbaar. Dus ook bij de buren, buiten op straat en achter in de tuin of op zolder. Daarnaast zijn er ook sets verkrijgbaar met een bedraad toestel als bureautelefoon: handig, klein en geschikt voor wandmontage. Weet je nog niet precies welke draadloze telefoon te kopen? Een GAMMA-medewerker geeft in een bouwmarkt bij jou in de buurt graag advies. Al een keuze gemaakt welke telefoon te kopen? Dan bestel je jouw nieuwe telefoon eenvoudig online. Vandaag bestellen is morgen in huis. Bekijk ook ons aanbod telefoonaccessoires voor kabels van en naar je basisstation.

Recent bekeken