Telefoons

33 resultaten
Bekijk de TOP 10

Met de telefoons van GAMMA kun je thuis bellen en ben je verzekerd van een storingsvrije verbinding. Met een DECT-telefoon bel je draadloos via een vaste verbinding. Je kunt kiezen uit een DECT-telefoon met één basisstation of uit meerdere basisstations, met bijpassende hoorns. Handig als je zowel boven als beneden wilt kunnen bellen. Ook portofoons, smartphones en telefoons met grote toetsen behoren tot het assortiment.

Telefoontoestel of draadloze telefoon?

Hoewel de meeste mensen tegenwoordig een mobiele telefoon hebben, is een huistelefoon nog steeds erg handig. Met een vaste telefoon heb je het minst last van storingen. Kies bijvoorbeeld een traditioneel toestel met draad of een draadloos model.

DECT telefoon

De DECT telefoon is de internationale standaard voor een draadloze telefoon. Koop je dus een telefoon met DECT-technologie, dan weet je zeker dat je een kwalitatief hoogwaardig product in huis haalt.

Voordelen vaste telefoon

Een vaste telefoonverbinding heeft nog steeds enkele voordelen. Het vaste netwerk doet het altijd en je kunt kiezen uit andere, grotere formaten telefoons. Dit kan vooral voor senioren erg praktisch zijn.

Recent bekeken