Verf

Verf als sfeermaker en om hout te beschermen

GAMMA kent een enorm aanbod verven, in alle mogelijke kleuren en varianten. Met verf kun je een heel eigen sfeer creëren, en verf is erg decoratief. Maar verf beschermt ook het hout, en dan vooral buiten waar het te lijden heeft onder allerlei weersinvloeden. Natuurlijk koop jr bij GAMMA niet alleen de benodigde verf, maar ook aanvullende schildersbenodigdheden, zoals beitsen en wassen, grondverf en primers, folie en tape, verdunning en reiniging, vulmiddelen, lijmen, kitten en schildersgereedschap.

GAMMA's online verfwinkel

Bij GAMMA koop je online alles wat je nodig hebt om in en om het huis te verven. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt of een hele nieuwe look, je vindt het zeker bij GAMMA.

Speciale muurverf: krijtverf

De trend van de laatste tijd is het gebruik van krijtverf als muurverf. Krijtverf geeft een matte uitstraling aan muren en plafonds en creëert daarmee een heel eigen sfeer.

Speciale muurverf: structuurverf

Met structuurverf op wanden of plafonds kies je zelf voor een fijne of grove variant in een patroon naar keuze.

Grondverf & primers

Om lang plezier te hebben van het schilderwerk is het verstandig om eerst een goede grondverf of primer aan te brengen. Deze beschermt de onderlaag en zorgt ervoor dat de verf veel beter hecht. GAMMA heeft grondverf voor binnen en grondverf voor buiten.

Lak is verf voor op hout

Op zoek naar verf voor houtwerk? Dan kies je één van de vele lakken van GAMMA. Verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren, van hoogglanzend tot extra mat. Afhankelijk van wat je wilt gaan schilderen heeft GAMMA binnenlak en buitenlak.

Beits & was voor op hout

Hout kun je ook afwerken met beits of was. Deze producten geven een langere bescherming omdat ze dieper in het hout trekken. Ga je binnen beitsen, kies dan een binnenbeits. Ga je buiten beitsen, kies dan een buitenbeits.

Schildersbenodigdheden

Kwasten, rollers, schilderstape, schuurpapier, krabbers of folie. Je kunt het zo gek niet bedenken of GAMMA heeft het wel in het assortiment opgenomen. Bedenk goed wat je nodig hebt voor je schilderklus zodat je goed voorbereid aan de slag kunt.

Sikkens verf

GAMMA heeft een uitgebreid assortiment Sikkens verven om de buitenboel te verven; duurzaam en van een hoogwaardige kwaliteit.

Histor verf

Histor heeft een enorm aanbod verven: binnenlak, buitenlak, muurverf, grondverf of structuurverf. Alles van één en hetzelfde merk.

Wijzonol verf

Van Wijzonol kun je verf kopen voor binnen en buiten en je hebt de keuze uit water- of terpentinegedragen verf.

Flexa verf

De meeste keuze biedt Flexa, zowel in kleur als toepassingsmogelijkheden. Bij GAMMA koop je Flexa verven in de bouwmarkt of heel eenvoudig online.

Vaak een verf aanbieding bij GAMMA

Zin in een nieuw kleurtje op de muur of kan de buitenboel wel een opfrisbeurt gebruiken? Houd de website in de gaten. GAMMA heeft geregeld een verfaanbieding zodat je heel voordelig je klus kunt klaren.

Recent bekeken