Ga je schilderen? Dan is het onmogelijk om te werken zonder schildersbenodigdheden. Niet alleen heb je verf nodig, maar ook kwasten, verfrollers, afplakfolie en schilderstape zijn belangrijke hulpmiddelen. Ook voor je persoonlijke bescherming zijn er verschillende middelen. Denk aan stofkapjes, oordoppen of een schilders overal. Maak van elke verfklus een succes en bekijk het assortiment bij GAMMA online of ga bij een GAMMA bouwmarkt langs.

Afplakken en beschermen

Als je binnen of buiten gaat schilderen heb je van alles nodig. Voor Afplakken en beschermen heeft GAMMA diverse artikelen. Zoals een afdekzeil en schilderstape om deuren, ramen, meubels en plinten te beschermen tegen verf en stof. Of een stofmasker, veiligheidsbril en oordopjes om jezelf te beschermen tegen verfspatten en schuurstof.

Muurverf of lak aanbrengen

Als je gaat verven met muurverf of lak, maak dan de keuze uit diverse kwasten, verfrollers of een verfspuit. Ga je muurverf of lak aanbrengen? Hoe je de verf gaat opbrengen is afhankelijk van het oppervlak en welke verf je gaat gebruiken. Bij GAMMA kun je kiezen uit een groot assortiment kwasten, rollers en verfspuiten.

Voorbehandelen, repareren en schoonmaken

Als je een oppervlak gaat verven is het handig om deze eerst schoon te maken en te ontvetten of de oude verflaag te verwijderen. Als er gaatjes in een kozijn zitten dan moeten ze eerst gerepareerd worden. Voorbehandelen, repareren en schoonmaken; GAMMA heeft een ruim assortiment verfreinigers, schuurpapier, krabbers, verfbranders, plamuurmessen, kitten en vulmiddelen.

Kwasten schoonmaken en bewaren

Wil je een schoonmaken of bewaren? GAMMA heeft in het assortiment diverse kwastenreinigers, kwastontharders en ook kwastbewaargel. Verfrollers kun je beter na 1 keer weggooien.

Recent bekeken