services

Geen kleur is te gek voor GAMMA! Elke GAMMA-bouwmarkt heeft een verfmengmachine, waarmee we meer dan 30.000 kleuren kunnen maken. Wilt u een kleurtje hebben wat niet te koop is in de verfcollectie van GAMMA? Neem dan eens een kijkje bij de grote verfwand en laat uw gewenste kleur mengen. 

de grootste verfwinkel van Nederland!

Kleuren zijn bepalend voor de sfeer in huis. Dat weet GAMMA als geen ander. Wij hebben daarom verschillende tips en inspiratie op een rijtje gezet die u helpen met het kiezen van een kleur. Bekijk bijvoorbeeld wat kleur met uw huis doet. Of ga aan de slag met de verfkleurwijzer. Bekijk hier alle inspiratie. 

Weet u welke kleur u ongeveer wilt hebben? Zoek dan in de bouwmarkt een kleurstaal uit, zodat u thuis eens rustig kunt kijken hoe het in uw ruimte eruit ziet.  

Heeft u een kleur kunnen kiezen? Bepaal vervolgens het soort verf wat u wilt gebruiken. U kunt o.a. kiezen uit lakverf, muurverf, grondverf, structuurverf, betonverf, schoolbordverf, magneetverf, binnen- en buitenbeits, vloerlak, tegelverf en radiatorlak. 

U bent er bijna! Laat de verfspecialist bij de verfmengbalie weten welke kleur en welk product u wilt laten mengen. Voor alle soorten geldt: klaar terwijl u wacht. 

Kunt u wel wat tips gebruiken voor het verven? Bekijk hier alle klusadviezen over verf of vraag het de verfspecialist in uw GAMMA bouwmarkt. .