Verf mengen

Helaas is deze service op dit moment niet beschikbaar.
Door de sluiting van de bouwmarkten kunnen wij helaas je favariete kleur niet mengen. We zijn druk bezig met een oplossing, zodra we meer weten zullen we dit delen via de nieuwsbrief!

Jij kiest de mooiste kleur!

Geen kleur of merk is te gek voor GAMMA! Elke GAMMA bouwmarkt heeft een verfmengmachine, waarmee we meer dan 30.000 kleuren kunnen maken. We mengen verschillende kleuren en mixen merken. Wil je een kleurtje hebben wat niet te koop is in de verfcollectie van GAMMA? Neem dan eens een kijkje bij de grote verfwand en laat je gewenste kleur mengen.

Vind je bouwmarkt

Test de kleur direct op jouw muur!

Elke muur is anders en elk licht is anders. Daarom is het goed om eerst de kleur te testen op je muur. Zo kan je precies zien welke kleur geschikt is voor jouw muur.

Kies en test welke kleur bij jou past! Ontvang het aankoopbedrag van de GAMMA Kleurtesters à 2.99 retour na aankoop van een lak of muurverf (minimaal 750ml) bij GAMMA.

Kies je kleur

Tips voor het kiezen van muurverf

Wil je jouw muur in een kleur verven maar weet je niet welke? Lees hier wat de invloed is van bepaalde kleuren in je interieur. Wil je een warme en knusse ruimte creëren? Of ga je liever voor ruimte en rust? Kies de juiste kleuren en creëer precies de sfeer die je zoekt. 

Ga naar kleurtips

Bekijk de verschillende soorten mengverf

Naast muurverf en lak hebben we diverse soorten verven beschikbaar op de mengmachine. Want je kan bijvoorbeeld magneetverf in je eigen kleur laten mengen. Of schoolbordverf in een bijzondere kleur. Er is een heleboel mogelijk!
Bekijk hieronder een selectie van de verschillende soorten verven.

Verfkleurwijzer

In de verfkleurwijzer selecteer je een ruimte en kun je vervolgens verschillende kleuren op de muur proberen. Met 1 klik geef je de muur een hele andere kleur. Zo kun je kijken of de kleur die je in je hoofd hebt, ook echt het gevoel geeft wat je wilt creëren. Je kunt eindeloos combineren met heel veel verfkleuren uit het GAMMA assortiment.

Ga naar de verfkleurwijzer

Denk ook aan je schildersgereedschap!

Plamuur, vuller, kit, afplakken en schuren. Alles om je schilderklus gemakkelijk te maken. Want hoe beter je bent voorbereidt, hoe makkelijker de schilder klus is. Je kan je schildersgereedschap direct bestellen door naar de schildersbenodigdheden pagina te gaan.

Ga naar de schildersbenodigdheden pagina

Recent bekeken