Jij kiest de mooiste kleur!

Geen kleur of merk is te gek voor GAMMA! We mengen verschillende kleuren en mixen merken.

Verf kiezen start altijd met een kleur. Je hebt de keuze uit verschillende tinten, glansgraden en merken. Elke verf geeft een ander effect aan je ruimte. In onze online configurator stel jij jouw verf samen! Je start met het invoeren van een kleurcode of naam, weet je nog niet welke kleur je wilt? Kijk dan eens in onze online verfkleurwijzer.

Kleur gekozen? Bestel je gekozen kleur online en haal je bestelling op in de bouwmarkt.

Ook kun je gemakkelijk eerder gemengde verf opnieuw bestellen. Op elk blik eerder gekocht verfblik, zit een sticker met daarop de gemengde kleurcode en/of naam. Vul deze in en bestel dezelfde kleur!

Bestel jouw kleur

Veelgestelde vragen over verf mengen via Click & Collect

Hoe werkt de verfmeng-configurator?

Voor het bestellen van mengverf heb je een kleurcode of -naam nodig. Je bepaalt daarna het type verf, het merk en de hoeveelheid die je wilt hebben. Je vindt de kleurcode of -naam bijvoorbeeld op je kleurstaal, kleurwaaier of op de pot van je eerdere verfklus.

Vervolgens zetten wij de voor jou gemengde kleur in de bouwmarkt voor je klaar.

Hoe kom ik bij de verfmeng-configurator?
Komen de mengkleuren op mijn beeldscherm overeen met de verf?

Nee, alleen kleurstalen zijn kleurecht. Kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken, die geven je alleen een indicatie. Je kunt in veel gevallen eerst kiezen om een tester te laten mengen als je niet zeker bent van de kleur.

Kan ik mijn bestelde mengverf annuleren of retourneren?

Nee, dat is niet mogelijk. De verf wordt speciaal voor jou gemengd en is daarom niet te annuleren of te retourneren na aankoop.

Ik kan mijn mengkleur niet vinden, wat nu?

Er zijn meer dan 3.500 kleuren uit de waaier van GAMMA, RAL en NCS beschikbaar om te laten mengen. We werken aan het beschikbaar maken van meer kleuren.

Het is dus mogelijk dat je eerder een kleur in onze bouwmarkt hebt laten mengen, die nog niet beschikbaar is in de verfmeng-configurator. In dat geval helpen we je graag als de bouwmarkten weer open zijn.

Hoe kan ik online bestelde de mengverf in bezit krijgen?

De mengverf die je online bestelt via Click & Collect, kun je ophalen in de bouwmarkt. Je krijgt van ons bericht wanneer jouw bestelling klaar staat.

Het is niet mogelijk om de mengverf thuis te laten bezorgen of de bouwmarkt telefonisch een opdracht te geven.

Heb je een technische vraag over verf?

Je kunt bellen met je voorkeursbouwmarkt. Hier vind je alle bouwmarkten.

Of je kunt een kluschat starten met een GAMMA klusadviseur. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 18.00 en op zaterdag van 9.00 – 17.00.

Inspiratie op doen?

Door verschillende kleurstalen te bestellen kan je thuis gemakkelijk kijken wat het beste bij jou past, zonder dat je allerlei testvlakken verf op je muur hebt. Onze kleurstalen zijn kleur echt en zijn nu ook online te bestellen.

Ga je voor een donkere tint, beige of blauw? Bestel de stalen die bij jou passen en kies je kleur!

Bestel je kleurstaal

Test de kleur direct op jouw muur!

Elke muur is anders en elk licht is anders. Daarom is het goed om eerst de kleur te testen op je muur. Zo kan je precies zien welke kleur geschikt is voor jouw muur.

Kies en test welke kleur bij jou past! Ontvang het aankoopbedrag van de GAMMA Kleurtesters à 2.99 retour na aankoop van een lak of muurverf (minimaal 750ml) bij GAMMA.

Kies je kleur

Verfkleurwijzer

In de verfkleurwijzer selecteer je een ruimte en kun je vervolgens verschillende kleuren op de muur proberen. Met 1 klik geef je de muur een hele andere kleur. Zo kun je kijken of de kleur die je in je hoofd hebt, ook echt het gevoel geeft wat je wilt creëren. Je kunt eindeloos combineren met heel veel verfkleuren uit het GAMMA assortiment.

Ga naar de verfkleurwijzer

Tips voor het kiezen van muurverf

Wil je jouw muur in een kleur verven maar weet je niet welke? Lees hier wat de invloed is van bepaalde kleuren in je interieur. Wil je een warme en knusse ruimte creëren? Of ga je liever voor ruimte en rust? Kies de juiste kleuren en creëer precies de sfeer die je zoekt. 

Ga naar kleurtips

Denk ook aan je schildersgereedschap!

Plamuur, vuller, kit, afplakken en schuren. Alles om je schilderklus gemakkelijk te maken. Want hoe beter je bent voorbereidt, hoe makkelijker de schilder klus is. Je kan je schildersgereedschap direct bestellen door naar de schildersbenodigdheden pagina te gaan.

Ga naar de schildersbenodigdheden pagina

Recent bekeken