Verf mengen in iedere kleur bij GAMMA

Verf kiezen begint altijd met het vinden van de juiste kleur. Bij GAMMA heb je keuze uit verschillende tinten, glansgraden en merken. Elke verfsoort zorgt weer voor een ander effect op de muur. Kleur gevonden, maar is je kleur niet als standaardkleur beschikbaar? Dan mengen wij jouw favoriete verf in alle mogelijke merken en producten. Laat de mengverf vervolgens thuisbezorgen of haal de verf op in de bouwmarkt. Op elke pot GAMMA mengverf vind je bovendien een sticker met de kleurcode of naam van jouw mengverf. Vul deze informatie in en bestel de eerder bij GAMMA gemengde verf zo eenvoudig opnieuw.

Weet je nog niet precies welke kleur je wilt? Doe dan inspiratie op met de GAMMA Verf-app.

Bestel je mengverf

Veelgestelde vragen over online mengverf bestellen

Hoe werkt online mengverf bestellen?

Voor het bestellen van mengverf heb je een kleurcode of verfnaam nodig. Bepaal vervolgens het type verf, het merk en de hoeveelheid die je wilt hebben. Klik tot slot op bestellen. Je vindt de kleurcode of verfnaam op je kleurstaal, de kleurwaaier of op de pot mengverf van je eerdere verfklus. Vervolgens zetten wij de GAMMA mengverf in de bouwmarkt voor je klaar of laten we deze bij jou thuisbezorgen.

Ga naar de verfmeng-configurator

Komen de mengkleuren op mijn beeldscherm overeen met de echte verfkleur?

Nee, alleen onze kleurstalen zijn kleurecht. Kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken, het is dus alleen een indicatie. Ben je niet helemaal zeker van de kleur? Laat een GAMMA kleurtester mengen en laat deze vervolgens thuisbezorgen. Onze kleurtesters passen door de brievenbus.

Kan ik mijn bestelde mengverf annuleren of retourneren?

Nee, dat is niet mogelijk. De verf wordt speciaal voor jou gemengd en is daarom niet te annuleren of te retourneren na aankoop.

Ik kan mijn mengkleur niet vinden, wat nu?

Er zijn meer dan 10.000 kleuren beschikbaar uit verschillende kleurwaaiers, zoals RAL, NCS, Sikkens, Sigma en nog veel meer. We breiden onze kleurencollecties steeds verder uit door constant nieuwe kleuren beschikbaar te maken.

Het is dus mogelijk dat je eerder een kleur in onze bouwmarkt hebt laten mengen, die online nog niet beschikbaar is om te bestellen. In dat geval helpen we je graag verder in de GAMMA bouwmarkt.

Hoe ontvang ik mijn online bestelde mengverf?

De mengverf die je online bestelt kun je ophalen in de bouwmarkt. Je krijgt van ons bericht wanneer jouw bestelling daar voor je klaarstaat. Online bestelde mengverf kan je ook gemakkelijk thuis laten bezorgen.

Het is niet mogelijk om telefonisch mengverf te bestellen bij de bouwmarkt.

Heb je een technische vraag over verf?

Bel met de bouwmarkt bij jou in de buurt. Hier vind je alle bouwmarkten.

Inspiratie op doen?

Bestel verschillende kleurstalen bij GAMMA en bekijk thuis eenvoudig wat het best bij je interieur past. Onze kleurstalen zijn kleurecht en kun je online bestellen. Of gebruik de Kleurstudio in de GAMMA Verf-app en probeer de verf digitaal uit op je muur. Zo hoef je thuis geen verftester aan te brengen en zie je meteen hoe een kleur staat in een ruimte.

Bestel je kleurstaal

Test de kleur direct op jouw muur!

Elke muur en elke ruimte is weer anders. Lichtinval, muurstructuur en verlichting bepalen grotendeels hoe een kleur uit de verf komt. Test je favoriete kleuren daarom eerst op je muur. Zo kan je precies zien welke verf past bij je interieur. Ontvang het aankoopbedrag van een GAMMA Kleurtester à €2,99 retour bij aankoop van een lakverf of muurverf (minimaal 750 ml).

Kies je kleur

GAMMA Verf-app

De Kleurstudio in de GAMMA Verf-app maakt het kiezen en testen van je favoriete verfkleuren makkelijk. Zoek in onze kleurcollecties op kleurcode of RAL-nummer en probeer de kleur uit op je muur. In de stijlgids vind je voor elke interieurstijl de best passende kleuren. Of upload een foto en test verschillende kleuren direct digitaal op je muur. Is het een match? Bestel je favoriete verf dan direct in de app.

Download de GAMMA Verf-app

Denk ook aan je schildersgereedschap!

Bij een verfklus heb je meer nodig dan een mooie verfkleur. Van plamuur en vuller tot afplaktape en schuurpapier – met onze schildersbenodigdheden maak je van jouw verfklus een succes. Want hoe beter je voorbereid bent, hoe makkelijker je schilderklus. Bestel het benodigde schildersgereedschap direct:

Ga naar schildersbenodigdheden

Recent bekeken