Houtverbindingen kopen bij GAMMA

Constructies van hout vragen om sterke houtverbindingen. En daarvoor heb je de juiste artikelen nodig. GAMMA heeft een uitgebreid categorie met producten om hout op hout te monteren. Onze verschillende soorten houtverbindingen zorgen voor betrouwbare meubelontwerpen en veilige houtconstructies. Of je nu houtverbinding bij een balk, een overkapping of bij een hoogslaper met bureau maken wilt. Dankzij onze uiteenlopende houtverbindingsartikelen gaan je werkstukken jarenlang mee.

Keuze uit veel soorten houtverbindingen

Hout op hout lijmen, een metalen houtverbinding op een balk monteren of een andere houtverbinding maken? GAMMA verkoopt alle mogelijke producten. Wij hebben onder andere:
- Houtlijm
- Montagekit
- Deuvels
- Metalen hoekverbindingen
- Metalen paalhouders
- Regel-, raveel- en balkdragers van metaal

Onder de verschillende soorten houtverbindingen vind je artikelen voor lichte en zware toepassingen. Raveeldragers zijn het meest geschikt voor het zwaardere constructiewerk. Deze gebruik je bijvoorbeeld als houtverbindingen voor een overkapping of gording van een nok. Metalen verbindingen en ook houten deuvels zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten en diameters. Om langdurige verbindingen met houtlijm te maken, is het aan te raden om dit te combineren met schroeven.

Houtverbinding voor balk kopen of bestellen

Een deel van de houtverbindingsartikelen is online te bestellen. Met name als je houtlijm of deuvelverbindingen wilt kopen, biedt het aanbod in de webwinkel voldoende keuze. Voor houtverbindingen voor een overkapping en andere verbindingen van metaal is het beter om naar de bouwmarkt te komen. Daar staan bovendien medewerkers voor je klaar om je te helpen de meest geschikte houtverbindingen voor je constructie te vinden.

Recent bekeken