close

Spijkers, nagels & nieten

Met spijkers, nagels en nieten van GAMMA maak je alles vast. GAMMA heeft een groot assortiment in alle soorten en maten waaruit je kunt kiezen. Zo gebruik je voor elk materiaal een specifieke spijker, denk bijvoorbeeld aan het bevestigen van gipsplaat, metaal, hout of spaanplaat. Ook nietjes en tacker spijkers vind je in alle soorten en maten bij je eigen bouwmarkt. Daarnaast hebben we ook popnagels in het assortiment. Kies het juiste bevestigingsmateriaal voor je klus.

Spijkers

Allerlei spijkers en nagels vind je bij GAMMA. In verschillende afmetingen en geschikt voor verschillende materialen zoals hout, beton, golfplaat, doek en bitumen dakbedekking. Kijk daarom eerst in welk materiaal je wilt spijkeren en kies daarna de juiste spijkers. Je hebt een ruime keuze, denk aan draadnagel, verloren kopspijker, betonspijker en stoffeernagels. Bekijk het aanbod online.

Popnagels

Een ander woord voor popnagel is blindklinknagel. Hiermee kun je 'blind klinken' wat in de praktijk betekent de je twee platen aan elkaar kunt verbinden, ook als je niet goed bij de achterkant kunt komen. Het woord popnagel dankt haar naam aan de eerste fabrikant die popnagels maakte. Je bevestigt popnagels met een popnageltang.

Nieten

GAMMA heeft nietjes en tacker spijkers van de merken Novus en Piranha in het assortiment. Op het nietpistool staat meestal aangegeven welke nieten en spijkers passen.