close

Kasten

Een kast is onmisbaar in het huishouden. U kunt er uw spullen in opbergen, zodat uw woonruimte er opgeruimd uitziet. Omdat kasten direct in het oog springen, wilt u natuurlijk een kast kopen die goed in uw interieur past. U kunt kiezen voor een onopvallende kast of juist een opvallende kast die u gebruikt als designstuk.

Boekenkasten

U vindt bij GAMMA multifunctionele boekenkasten in verschillende maten en uitvoeringen. Van wandvullende kasten tot kleine, lage kasten.

Dressoirs

Een dressoir is een echte eyecatcher in uw interieur. Handig voor het opbergen van allerhande kleine spullen en u kunt er ook van alles bovenop zetten.

Lockerkasten

Traditionele metalen lockerkasten koopt u bij GAMMA in een modern kleurtje.

Buffet- & vitrinekasten

Met buffet- en vitrinekasten kunt u op een praktische wijze spullen etaleren. Bijvoorbeeld uw servies of uw collectie wijnglazen.

Garderobe- & kledingkasten

Dankzij gardarobe- en kledingkasten kunt u uw kledingcollectie eenvoudig en efficiënt opbergen. Afhankelijk van de grootte van uw kledingcollectie kiest u voor een kleine of juist grote kast.

Ladekasten en TV-meubelen

Bij GAMMA vindt u een uitgebreide keuze in praktische ladekasten en handige TV-meubelen.

Stellingkasten en wandrekken

Dankzij de wandkasten en wandrekken uit het assortiment kunt u iedere muur of wand een praktische invulling geven.

Kastaccessoires

Wilt u zelf een inbouwkast of kastenwand maken? Bestel de benodigde accessoires gewoon online. Net als planken, kledingstangen en knoppen voor op de kastdeuren.