close

Badkamer

Een badkamer en toilet zijn onmisbaar in ieder huishouden. Bij GAMMA ben je aan het juiste adres voor de aanleg en installatie van je sanitair. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment tegels, spiegels en badkamermeubels in diverse stijlen. Maar je vind bij GAMMA ook alles voor het toilet, de douche, het bad en ander sanitair. En wil je je natte ruimten helemaal aankleden volgens je eigen smaak, dan koop je bij GAMMA de juiste accessoires waarmee je van je eigen badkamer een heuse spa maakt.

Alle sanitair voor jouw badkamer

Bij GAMMA vind je unieke of juist standaard ligbaden, maar ook allerhande badaccessoires, douchedeuren, douchekoppen en douchekranen. Ook vind je er alles voor je toilet, zoals fonteinen, wastafels, toiletpotten en toiletzittingen.

Badkamermeubels en badkamerkasten

Een badkamermeubel bepaalt de sfeer in je badkamer maar moet natuurlijk ook voldoende opbergruimte leveren. Zo kun je alles netjes opruimen. GAMMA heeft badkamermeubelen in verschillende uitvoeringen, zo is er altijd een badkamerkast die past bij jouw badkamer.

Douchecabines en inloopdouche

Een vervangende douchedeur, een nieuwe douchewand, complete douchecabine of inloopdouche. Het maakt niet uit wat je zoekt, bij GAMMA vind je het zeker. Net als een groot aanbod van doucheslangen, douchekoppen en douchekranen.

Badkamertegels

Met een vloer- of wandtegel in een bepaalde kleur of motief breng je sfeer in de badkamer. Ga je de tegels zelf plaatsen, dan heeft GAMMA voor jou het juiste gereedschap. Want ook tegellijm, tegelgereedschap en tegelaccessoires koop je bij GAMMA.

Toilet, bad, wastafel

Een zwevend toilet, bijpassend fonteintje, hoekbad, duobad, bad op pootjes, wastafel van graniet, rvs of porselein of een waskom. Je kunt het zo gek niet bedenken of GAMMA heeft het in huis.