close

Badkamer

Een badkamer en toilet zijn onmisbaar in ieder huishouden. Bij GAMMA bent u aan het juiste adres voor de aanleg en installatie van uw sanitair. U heeft de keuze uit een ruim assortiment tegels, spiegels en badkamermeubels in diverse stijlen. Maar u vindt bij GAMMA ook alles voor het toilet, de douche, het bad en ander sanitair. En wilt u uw natte ruimten helemaal aankleden volgens uw eigen smaak, dan koopt u bij GAMMA de juiste accessoires waarmee u van uw eigen badkamer een heuse spa maakt.

Alle sanitair voor uw badkamer

Bij GAMMA vindt u unieke of juist standaard ligbaden, maar ook allerhande badaccessoires, douchedeuren, douchekoppen en douchekranen. Ook vindt u er alles voor uw toilet, zoals fonteinen, wastafels, toiletpotten en toiletzittingen.

Badkamermeubels en badkamerkasten

Een badkamermeubel bepaalt de sfeer in uw badkamer maar moet natuurlijk ook voldoende opbergruimte leveren. Zo kunt u alles netjes opruimen. GAMMA heeft badkamermeubelen in verschillende uitvoeringen, zo is er altijd een badkamerkast die past bij uw badkamer.

Douchecabines en inloopdouche

Een vervangende douchedeur, een nieuwe douchewand, complete douchecabine of inloopdouche. Het maakt niet uit wat u zoekt, bij GAMMA vindt u het zeker. Net als een groot aanbod van doucheslangen, douchekoppen en douchekranen.

Badkamertegels

Met een vloer- of wandtegel in een bepaalde kleur of motief brengt u sfeer in de badkamer. Gaat u de tegels zelf plaatsen, dan heeft GAMMA voor u het juiste gereedschap. Want ook tegellijm, tegelgereedschap en tegelaccessoires koopt u bij GAMMA. 

Toilet, bad, wastafel

Een zwevend toilet, bijpassend fonteintje, hoekbad, duobad, bad op pootjes, wastafel van graniet, rvs of porselein of een waskom. U kunt het zo gek niet bedenken of GAMMA heeft het in huis.