Badkamer

Een nieuwe badkamer kopen bij GAMMA

De badkamer is voor velen een van de favoriete ruimtes in huis. Heb je onlangs een woning gekocht en wil je voor een volledig nieuwe badkamer gaan, dan doe je graag badkamerideeën op. Ook als de badkamer in je huidige woning aan vervanging toe is, is een badkamer geheel naar eigen smaak ontwerpen een leuk en goed idee. Voor alles op het gebied van een nieuwe badkamer of een bestaande badkamer inrichten, moet je bij ons in de bouwmarkt of in de badkamerwebshop zijn. Heb je je badkamerontwerpen klaar, maar durf je het zelf niet aan om te klussen of heb je hier geen tijd voor? Dan kun je natuurlijk onze kundige GAMMA Klusservice inschakelen.

Een uitgebreid aanbod in onze badkamerwebshop

Een nieuwe badkamer kopen is bijzonder leuk. Bruis je van de badkamerideeën en ga je je eigen badkamer ontwerpen, dan ben je niet gebonden aan één van onze bouwmarkten. Ook in onze badkamerwebshop hebben wij een ruim aanbod aan onder andere:

  • badkamermeubelen
  • badkamerverlichting
  • kranen
  • baden
  • badkameraccessoires

Met de materialen in ons assortiment is het maken van je nieuwe badkamer een simpele klus. Je koopt bij ons alles, van tegels en tegellijm tot aan baden, wastafels en douchecabines.

Badkamerideeën opdoen bij GAMMA

Wanneer je badkamerideeën wilt opdoen, neem dan een kijkje in ons aanbod aan badkameraccessoires. Hierdoor krijg je al snel een beeld van welke sfeer en inrichting het beste bij jou past. Een badkamer inrichten met het aanbod van GAMMA is dan nog slechts een kwestie van de juiste materialen kopen. Ga je je badkamer uitbreiden of verplaatsen, dan helpen wij je graag verder met informatie over allerlei materialen, zoals afvoeren en leidingen. Bekijk het klusadvies op de website voor de juiste aanpak.

Een badkamer inrichten met GAMMA

Onze medewerkers helpen je graag verder met het maken van een gepaste keuze. Weet je al precies wat je nodig hebt? Bestel dan je nieuwe badkamer gemakkelijk online. Onze bezorgservice biedt je de mogelijkheid om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in een van de bouwmarkten bij jou in de buurt op te halen. Bij producten die op voorraad zijn, geldt vaak dat ze de volgende dag al worden bezorgd.

Recent bekeken