Een nieuwe badkamer kopen bij GAMMA

De badkamer is voor velen een van de favoriete ruimtes in huis. Ben je net verhuisd of ga je verbouwen? Bij GAMMA stel je alles voor je badkamer samen geheel naar jouw smaak. Naast ons ruime aanbod, die je hierin helemaal voorziet, hebben we een kwalitatief assortiment waardoor je badkamer lang meegaat. Bekijk ons gehele assortiment en koop alles voor jouw nieuwe badkamer.

Uitgebreid aanbod voor een complete badkamer

Van montage onderdelen tot stijlvolle meubelsets, met ons uitgebreide aanbod verzamel je alles voor een complete badkamer. Een nieuwe badkamer uitzoeken is bijzonder leuk. Je geeft de gehele ruimte een frisse uitstraling en ook je douche of bad wordt vervangen door een modern model. In ons assortiment vind je onder andere het volgende voor je badkamer:

  • meubelen
  • verlichting
  • kranen
  • baden
  • tegels
  • accessoires

Met de materialen in ons assortiment is het monteren ook een simpele klus. Koop ook tegellijm om de badkamertegels te leggen en sanitairkit om douchecabines af te kitten bijvoorbeeld.

Een badkamer in jouw kleur: wit, grijs en zwart

Of je nu een aanvulling zoekt op een bestaande badkamer of een nieuwe wilt, we hebben verschillende tinten om het naar jouw smaak te maken. Wit is een klassieke tint voor sanitaire ruimtes. Vandaar dat je wit veelvuldig tegenkomt in ons aanbod, zoals witte wastafels of meubelenbijvoorbeeld. Grijs en antraciet staan stoer en industrieel en zijn gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Met zwart heb je ook een legio aan mogelijkheden. Vul de gehele ruimte met zwarte meubelen en sanitair of kies er juist voor om met zwart wisselingen in de uitstraling aan te brengen, zoals met zwarte kranen. Welke kleur je ook zoekt, bij GAMMA stel je zelf alles samen naar wens. Heb je hulp nodig met de plaatsing? Bekijk ons klusadvies voor badkamers voor tips en stappenplannen of schakel onze kundige GAMMA Klusservice in.

Recent bekeken