toon meer toon minder
  • Sealskin
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Baden

28 resultaten
Bekijk de TOP 10

Baden kopen bij GAMMA

Het is zo heerlijk om na een lange werkdag tot rust te komen in een warm bad vol schuim. Ben jij nog niet in het bezit van een bad in huis? Bekijk dan bij GAMMA het aanbod aan baden waarmee je thuis volledig tot rust zal komen. Ook wanneer je huidige bad aan vervanging toe is, zit je met onze baden goed. Naast de diverse baden, kun je ook bij ons terecht voor de mooiste badkamermeubelen. Wanneer je dus een nieuw bad wilt aanschaffen of wanneer je jouw oude badkamer wilt restylen, bij onze bouwmarkten en op de website vind je alles wat je nodig hebt. Heb je geen tijd of zin om zelf te klussen? Maak dan gebruik van GAMMA Klusservice en we helpen je graag een handje.

Een uitgebreid aanbod baden

De baden bij GAMMA zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Bekijk bijvoorbeeld eens ons aanbod vrijstaande baden. De vrijstaande baden staan erg mooi in een ruime badkamer en laten zich heel eenvoudig in iedere hoek van de badkamer plaatsen. Heb je een vrij kleine badkamer en wil je toch een bad kopen? Dan biedt onze collectie hoekbaden en compacte baden voor jou een ruimtebesparende oplossing.

De luxe baden

Bij GAMMA vind je baden die passen bij ieder budget. Of je nu een klein budget hebt uitgetrokken voor een bad of je hebt flink wat te besteden, bij ons slaag je altijd. Denk aan strak vormgegeven baden of baden met de klassieke ronde vormen. Daarnaast heb je de keuze uit een duo bad met de afvoer aan de zijkant in het midden, of een mono bad met de afvoer aan het hoofd-/voeteneinde. Wil je je bad inbouwen of heb je liever een vrijstaand bad? De keuze is volledig aan jou. En wil je jouw nieuwe vrijstaande bad opfleuren? Er zijn diverse, sierlijke pootjes verkrijgbaar voor een luxe look. Wij bieden je veel verschillende, kwalitatieve merken voor de beste uitstraling in de badkamer, zoals Sealskin en Plieger.

Baden online bestellen bij GAMMA

Wil je graag persoonlijk klusadvies, dan ben je natuurlijk van harte welkom in een van onze bouwmarkten. Wil je liever gebruikmaken van het gemak van de webshop, dan bestel je ook heel eenvoudig je nieuwe bad online. Wanneer je gewenste artikelen op voorraad zijn en je plaatst de bestelling voor 21.00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. Zo gemakkelijk winkel je bij GAMMA.

Recent bekeken