close

Toilet

Natuurlijk ontbreekt in jouw huis een toilet niet. Met de toiletten uit het assortiment van GAMMA kun je onbezorgd en comfortabel gebruik maken van de wc. De toiletten zijn beschikbaar in diverse modellen en uitvoeringen. Ook voor toiletaccessoires, fonteinkranen en fonteinen ben je bij GAMMA aan het juiste adres.

Fonteinen en fonteinkranen

Het is in verband met hygiƫne raadzaam direct na gebruik van het toilet je handen te wassen. Door een fontein en fonteinkraan in je toiletruimte te plaatsen, maak je het jezelf, je gezin en je gasten gemakkelijk om rustig hun handen te kunnen wassen nadat zij gebruik hebben gemaakt van het toilet.

Toiletpotten

Bij GAMMA heb je de keuze uit diverse toiletpotten en bidets. Of je nu op zoek bent naar een zwevende of staande toiletpot, hoog model of laag model, bij GAMMA vind je wat je zoekt.

Toiletzittingen

De toiletzittingen, of wc-brillen, uit het assortiment van GAMMA komen in uiteenlopende modellen en maten, gemaakt van diverse materialen en uitgevoerd in verschillende kleuren. Zo vind je altijd een geschikte toiletzitting voor bij jou op het toilet.

Toiletreservoirs

Bij GAMMA heeft u de keuze uit een breed assortiment toiletreservoirs. Er zijn hooghangende en laaghangende toiletreservoirs met dual flush, single flush en keuze uit diverse spoelvolumes.

Toiletaccessoires

Houd uw toilet schoon en opgeruimd met een toiletrolhouder en toiletborstelgarnituur.

Toiletkasten

Een kastje op het toilet kan heel handig zijn. Kies voor een kast met spiegel of een toiletkast waar je je medicijnen in kunt bewaren of reserve toiletrollen, wc-blokken en gastendoekjes.

Wc-matten

Voorkom koude voeten en geef je toiletruimte een kleurig accent met een van de vele wc-matten uit het GAMMA assortiment.

Prullenbak

Houd je toilet schoon en hygiƫnisch door er een prullenbak te plaatsen, waarin iedereen zijn of haar afval kwijt kan.