Smart home kopen bij GAMMA?

Door uw huis te automatiseren kunt u het wonen leuker en simpeler maken. U kunt uw verwarming op afstand bedienen, de beveiligingscamera, de lichten in uw woning en zelfs uw grasmaaier. Dus als u onderweg bent, kunt u er alvast voor zorgen dat het in uw woning lekker warm is. En bent u al van huis vertrokken en de thermostaat vergeten terug te draaien, dan kunt u dat vanaf een afstand alsnog doen. Goed voor uw portemonnee en het milieu.

Slimme beveiliging

Uw huis wilt u zo goed mogelijk beveiligen tegen ongenode gasten. Dat kan heel eenvoudig met op afstand bedienbare camera’s, alarmsystemen, brandbeveiligingssystemen en voordeurbellen.

Slimme schakelaars

Niks mis met een traditionele schakelaar, maar een geavanceerde schakelaar die u overal kunt gebruiken is natuurlijk wel zo handig. Of een schakelaar met bewegingssensor of enige ander schakelmateriaal uit de KlikAanKlikUit-serie van GAMMA.

Slimme tuin

Stel de tijd in waarop u wilt dat uw gazon en borders besproeid worden of wanneer je het gras gemaaid wilt hebben. En ondertussen geniet je van extra vrije tijd.

Slimme verlichting

Bedien uw verlichting op afstand en creëer zelfs bepaalde sferen door de kleur van uw verlichting aan te passen.

Recent bekeken