Hand tuingereedschap

Voor elke tuinklus heeft GAMMA het juiste handgereedschap

GAMMA heeft een groot assortiment hand tuingereedschap voor al uw tuinonderhoud. Vegen, hakken, snoeien, maaien, planten, wat u ook op uw 'to do'-lijstje heeft staan, bij GAMMA vindt u het goede materiaal. We kunt u hand tuingereedschap kopen van de merken Fort, Wolf Garten, Gardena en McCulloch.

Tuinplanten en bloemen planten

Om planten goed te planten is klein tuingereedschap heel praktisch. Denk daarbij aan een tuinschep, handhark of kniekussen. Dit soort artikelen vindt u bij GAMMA en kunt u eenvoudig online bestellen. Maar ook voor het grotere werk heeft GAMMA de gereedschappen in huis; een bats, spade, schop, hark of schoffel vindt u bij ons in diverse maten en kwaliteiten.

Handgrasmaaiers

Als u een niet te grote tuin heeft, kunt u het maaien gemakkelijk met een handgrasmaaier af. De geharde stalen messen zorgen voor een perfect resultaat.

Heggeschaar

Goed handgereedschap is het halve werk. Met een heggeschaar knipt u uw buxus of beukenhaag weer in model. Berg uw tuingereedschap na gebruik schoon en droog op, dan heeft u er langer plezier van.

Snoeischaar

Goed scherp gereedschap is noodzakelijk bij het snoeien. GAMMA heeft een enorm aanbod snoei-, heggen-, takken, gras- en boomscharen. Takken van verschillende diameters krijgt u beslist goed doorgeknipt als u het juiste hulpmiddel kiest. Want met kwalitatief goed gereedschap is elke klus zo geklaard.

Takkenschaar

Voor hoog snoeiwerk in bomen of hoge struiken gebruikt u een takkenschaar. GAMMA heeft een ruim aanbod takkenscharen van de merken Fiskars, Felco en Gardena.

Buxusschaar

Uw buxus in de juiste vorm? Met een buxusschaar snoeit u alles in model. In de GAMMA bouwmarkt en in de online winkel vindt u verschillende snoeischaren.

Boomzaag

Komt u met een snoeischaar niet meer door de takken omdat ze te dik zijn? GAMMA heeft boomzagen met en zonder telescopische steel.

Recent bekeken