Hand tuingereedschap kopen bij Gamma

GAMMA heeft een groot assortiment hand tuingereedschap voor al uw klussen in de tuin. Vegen, hakken, snoeien, maaien, planten, wat u ook op uw 'to do'-lijstje heeft staan, bij GAMMA vindt u het goede materiaal.

Plantjes planten

Om plantgoed te planten is klein tuingereedchap heel praktisch. Denk daarbij aan een tuinschepje, handharktje of kniekussen. Al dat soort artikelen vindt u bij GAMMA en kunt u heel simpel online bestellen. Maar ook voor het wat grotere werk heeft GAMMA de benodigde gereedschappen in huis; een bats, spade, schop, hark of schoffel vindt u hier in diverse maten en kwaliteiten.

Handmaaiers

Als u een niet te grote tuin heeft, kunt u het gemakkelijk met een grasmaaier af. De geharde stalen messen zorgen voor een perfect maairesultaat.

Scherpe scharen

Goed scherp gereedschap is noodzakelijk bij het snoeien. GAMMA heeft een enorm aanbod snoei-, heggen-, takken, gras- en boomscharen. Takken van verschillende diameters krijgt u beslist goed doorgeknipt als u het juiste hulpmiddel kiest. Want met kwalitatief goed gereedschap is elke klus zo geklaard.

Kwaliteit

Wat voor gereedschap u ook zoekt, GAMMA heeft het in huis. En GAMMA heeft ook nog de beste merken in het assortiment opgenomen. U vindt hier onder andere hand tuingereedschap van de merken Fort, Gardena en McCulloch.

Recent bekeken