Ben je op zoek naar een speciale verf? Maak bijvoorbeeld een magneetbord op een deur of muur met speciale magneetverf. Of je hebt zin om op de muur te schrijven dus maak je met schoolbordverf een schoolbord. En met verf in een spuitbus kun je alle kanten op. Bekijk het uitgebreide assortiment speciaalverf bij GAMMA online of naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt.

Magneetverf

Met magneetverf maak je heel eenvoudig een magneetbord waar je van alles op kunt plakken. Deze verf kun je gebruiken op muren, deuren, ramen of kunststof oppervlakken en kan worden overgeschilderd met elke verf die je maar wilt.

Schoolbordverf

Creëer je eigen schoolbord in huis met schoolbordverf. Een muur, kast of deur tover je eenvoudig om tot boodschappenlijst of tekenbord. Voor kinderen is een beschrijfbare muur één groot feest maar je kunt ook zelf creatief zijn met tekst en figuren. Door witte of gekleurde krijtjes te gebruiken, is je huis nooit meer hetzelfde! De schoolbordverf van GAMMA is verkrijgbaar in diverse tinten.

Spuitbus verf

Met een spuitbus verf kun je deuren en kozijnen, kachelpijpen, meubels, radiatoren of tuinmeubelen gelijkmatig en precies verven. En met de spuitbussen metaallak van Motip, in de meest felle kleuren, maak je de meest creatieve en kleurrijke dingen.

Jachtlak

Ben je op zoek naar een sterke en transparante lak? Dan is jachtlak een goede keuze. Deze klassiek gestookte blanke lak is bijzonder geschikt voor het houtwerk op je boot maar deze lak kan ook gebruikt worden voor tafels, stoelen, deuren en kozijnen. Bij het aanbrengen van meer lagen over elkaar krijg je een diepe en bolle glans.

Recent bekeken