Magneetverf

1 resultaten
GAMMA magneetverf mat grijs 750 ml
(17)
Materiaal doeloppervlak: Beton, Steen, Hout
Maak van iedere muur of deur een memobord met GAMMA Magneetverf. De magneetverf is op waterbasis, dus geurarm en sneldrogend. Voor gebruik binnenshuis. In minimaal 3 dikke lagen... Maak van iedere muur of deur een memobord met GAMMA Magneetverf. De magneetverf is op waterbasis,...
30.
49

Met de magneetverf van GAMMA verander je iedere ondergrond eenvoudig en snel in een magneetbord van gewenste grootte en vorm. De verf is ijzerhoudend, waardoor magneten zich goed aan de door jou geschilderde ondergrond kunnen hechten. Magneetverf is ideaal voor gebruik in diverse ruimtes in huis, waaronder de kinderkamer, de werkkamer, de keuken, de hal of de woonkamer. Kies voor een optimale hechting ook grondverf, vulmiddel en schildersbenodigdheden bij GAMMA.

GAMMA's online verfwinkel

Bij GAMMA koop je online verf en alle mogelijke schildersbenodigdheden.

Maak van je muur een magneetbord

Met speciale magneetverf maak je heel eenvoudig van een muur in de keuken of de deur van de kinderkamer een groot memobord.

Magneten op een ‘ijzeren’ muur

Door een muur met magneetverf te bewerken krijg je een soort ‘ijzeren’ muur die magneten aantrekt.

Wat is magnetische verf?

In magneetverf zitten ijzerdeeltjes. Je moet magneetverf in minstens 3 dikke lagen aanbrengen. Daarna kun je de muur of deur overschilderen muurverf of schoolbordverf.

Recent bekeken