Fiets

Pelikaan City Six Heren 25% Korting
25% Korting
(5)
224.
25
299.00
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Aanbieding t/m 20-10-2019
Alleen in bouwmarkt te koop

GAMMA's online fietsenwinkel

Bij GAMMA kun je terecht voor alle soorten fietsen, voor heren en dames. In de bouwmarkt maar ook online. Goede en goedkope fietsen, geschikt voor elke ondergrond en elke situatie. Wil je niet te veel betalen en toch een goede fiets? Kom naar een GAMMA bouwmarkt of bestel een fiets online.

Elektrische fiets

Wil je je snel en comfortabel verplaatsen? Dan is een e-bike kopen een zeer geschikte optie. Met de elektrische fiets kost het je niet alleen minder energie maar ben je ook sneller op de plaats van bestemming door de accu aangedreven fiets. Een goede vervanger van de auto als je niet ver van je werk woont of een fijne optie voor recreatief gebruik.

Omafiets

Een omafiets is een eenvoudige, comfortabele damesfiets met een lage instap. Vroeger, toen vrouwen nog lange rokken droegen, was dit bijzonder handig. Tegenwoordig zijn omafietsen door de eenvoud van de fiets een zeer gewild en hip model fiets.

Transportfiets

Iets te vervoeren? Dan is een transportfiets ideaal. Transportfietsen hebben (ook) een bagagedrager voor op de fiets.

Stadsfiets

Bij GAMMA vind je diverse stadsfietsen. Stadsfietsen zijn vooral handig voor dagelijks gebruik, zoals naar werk of school of om boodschappen mee te doen. Over het algemeen hebben stadsfietsen een eenvoudig ontwerp, waardoor ze direct te gebruiken zijn.

Kinderfiets

Bij GAMMA vind je voor zowel jongens als meisjes de leukste fietsen! Van kleine fietsen met zijwieltjes tot fietsen van formaat voor de wat meer gevorderde jonge fietsers. Ga naar de pagina kinderfietsen en bekijk de leukste jongensfietsen en meisjesfietsen.

Fietsonderdelen en onderhoud

Het meest voordelig is natuurlijk het repareren van jouw huidige fiets. Bij GAMMA vind je fietsbanden, bandenplaksets, remblokjes en nog meer fietsonderdelen. Je bent je eigen fietsenmaker. Je vindt het in de bouwmarkt en hier, in onze online fietsenwinkel.

Wil je je fiets aanpassen of verfraaien? Bekijk dan onze fietsaccessoires. Fietstassen, zadels of fietscomputers. Name it. GAMMA heeft allerlei fietsaccessoires.

Recent bekeken