1 resultaten
Motorslot 10x10x1400 mm
3 klantreviews
Met dit betrouwbare motorslot kunt u uw motor veilig stallen. Het slot is uitgerust met 10mm vierkante schakels gemaakt van gehard staal, waardoor het slot niet doorgeknipt kan ... Met dit betrouwbare motorslot kunt u uw motor veilig stallen. Het slot is uitgerust met 10mm vier...
28.
99
Bekijk alles in kabelslot

Uw motor staat een groot deel van de tijd buiten. Jammer genoeg komt diefstal van motoren die niet op een goede wijze zijn beveiligd komt nog altijd veel voor. Koop daarom een goed motorslot van hoge kwaliteit. GAMMA heeft de keuze uit kettingsloten en sloten voor op de schijfrem. Om jouw motor te vervoeren, repareren of te parkeren is een inrijklem perfect. Ze klemmen de motor goed vast waardoor glijden en of schuiven onmogelijk wordt.

Kettingslot

Een goed kettingslot is gemaakt van hard staal en heeft een hoogwaardige cilinder waardoor je het dieven lastig maakt om de ketting ‘even’ te openen. Dankzij de duurzame en zeer flexibele kunststof bekleding voorkom je dat lak en chroom van jouw voertuig beschadigen.

Schijfremslot

Een slot op de schijfrem van jouw motor voorkomt diefstal.

Motorstandaard

Heb je een motor zonder standaard? Koop dan een losse motorstandaard om jouw motor eenvoudig en veilig op te tillen en vast te zetten.

Inrijklem motor

Wil je jouw motor vervoeren of veilig parkeren voor de deur? Kies dan een inrijklem voor jouw motor. Deze zijn ook te monteren op een aanhangwagen of in een bus.

Recent bekeken