toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Betongaas & Wapening

9 resultaten

Betongaas kopen bij GAMMA

Een goede basis is erg belangrijk wanneer je gaat bouwen. Kies daarom voor kwalitatief materiaal dat je bij GAMMA kunt kopen. Denk daarbij aan betongaas, bouwstaalmatten, gaaspanelen, draadmatten en zwaluwstaartplaten. Ook kozijnankers en lijmverdelers voor het werken met cellenbeton zorgen voor extra stevigheid en stabiliteit bij jouw bouwwerkzaamheden. De benodigde bouwstenen en verbindingsmaterialen koop je natuurlijk ook bij GAMMA, online of in de bouwmarkt.

Betongaas en gaaspaneel

Voor het bewapenen van vloeren en muren kun je betonnetten of gaasnetten gebruiken. Deze matten zijn erg sterk en ook te gebruiken in de tuin. Gebruik voor in de tuin liefst gegalvaniseerd betongaas, zodat je geen problemen krijgt met roest.

Bouwstaalmatten van betonijzer

Met betonijzer kun je muren zonder verband wapenen. Door de ijzers te verwerken zorg je voor een gelijkmatige verdeling van de belasting.

Wat is wapeningsstaal?

Met wapeningsstaal zorg je voor versterking in het beton, zodat gewapend beton ontstaat. Het staal zorgt voor de benodigde trekkracht.

Zwaluwstaartplaten

Dit zijn zwaluwstaartvormig gewalste staalplaten, die worden gebruikt voor de bekisting en wapening van dunne lichtgewicht betonvloeren op houten, stalen of andere draagconstructies. Zwaluwstaartplaten hebben profiel en zijn daardoor eenvoudig te leggen.

Betongaas kopen?

GAMMA heeft staalmatten en draadmatten te koop in diverse formaten.

Recent bekeken