toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Puinzakken

5 resultaten

Puinzakken kopen bij GAMMA

Bij een verbouwing of klus heb je meestal ook heel wat afval. Zorg ervoor dat je dit niet laat rondslingeren. Veel bouwafval is gevaarlijk; glas, scherpe randen, spijkers etc. Voer het grofvuil dan ook meteen af. GAMMA heeft verschillende producten in het assortiment om bouwafval eenvoudig af te voeren. Speciale bouwafvalzakken en puinzakken zijn extra sterk voor het vaak zware afval. Heb je een flinke klus, huur dan een bouwcontainer die wordt opgehaald wanneer je klaar bent.

Puincontainer

In een bouwafval container kun je heel veel bouwafval kwijt. De container wordt aan de weg geplaatst, je vult hem en wanneer je klaar bent met verbouwen of als de container vol zit, dan wordt deze opgehaald.

Bouw- en sloopafval

Bouw- en sloopafval is afval van bouwmaterialen en resten vrijgekomen bij sloopactiviteiten. Denk aan isolatiemateriaal, kunststof, puin, hout, papier, karton, ijzer, folie, vlakglas, groenafval en gipsplaat.

Puin afvoeren in puinzakken en bouwafvalzakken

Voor het afvoeren van bouwafval kun je het beste speciale afvalzakken gebruiken. Deze zijn extra sterk, zodat je het vaak zware afval veilig kunt afvoeren.

Recent bekeken