toon meer toon minder
toon meer toon minder

USB kabels

5 resultaten
Q-Link USB kabel 2.0 verlengkabel 5 meter
(1)
Kleurfamilie: Grijs Breedte: nullmm Hoogte: nullm
Is uw USB-kabel of mobiele oplaadsnoer iets te kort? Met het USB-verlengsnoer van Q-link verlengt u deze kabel tot 5 meter. Het 5 meter lange snoer zorgt er zo voor dat u genoeg...
5.
69
Q-Link USB kabel 3.0 USB-A Male/ Male 2 Meter Blauw
Kleurfamilie: Blauw Breedte: nullmm Hoogte: nullm
De USB aansluitsnoer 2m is geschikt voor randapparatuur op een computer aan te sluiten. De kabel heeft een 3.0 aansluiting die zorgt voor een snelle data overdracht.
7.
99
Q-Link USB kabel 2.0 USB-A male/micro 2 meter zwart
Kleurfamilie: Zwart Breedte: nullmm Hoogte: nullm
Het USB-micro-aansluitsnoer gebruikt u om uw smartphone of camera op een computer aan te sluiten. De kabel is 2 meter lang en biedt dus genoeg afstand tussen het apparaat en de ...
11.
39

Met de USB-kabels van GAMMA kun je elektrische apparaten aansluiten op bijvoorbeeld de computer of laptop. Zoals een smartphone of digitale camera. In ons assortiment vind je traditionele USB-kabels, maar ook micro en mini USB-kabels, die een slag kleiner zijn. Kabels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en lengtes. Ook voor een USB hub en USB adapter ben je bij GAMMA aan het juiste adres.

Micro USB kabel

Met een micro USB kabel, kleiner dan de klassieke USB kabel, kun je de smartphone of digitale camera aansluiten op de computer of laptop. Om bijvoorbeeld foto’s over te zetten. Kabels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en lengtes.

Mini USB kabel

Vergelijkbaar met de micro USB kabels. Want met deze USB-variant kun je bijvoorbeeld de mobiele telefoon aansluiten op de laptop.

USB naar USB kabel

Handig voor het verbinden van elektrische apparaten met bijvoorbeeld de laptop of computer. Niet alleen de smartphone, maar ook bijvoorbeeld een fotocamera. Let op: de apparaten moeten wel een USB-aansluiting hebben.

Recent bekeken