Haspels

29 resultaten
Bekijk de TOP 10

Met de haspels en kabelboxen van GAMMA creëer je in een mum van tijd één of meerdere stroomaansluitingen. De kabelhaspels en kabelboxen zijn voorzien van een snoer, variërend van enkele meters tot wel vijftig meter lang. Handig als je de heg wil snoeien met elektrisch gereedschap of stroom nodig hebt tijdens het kamperen. De haspels en kabelboxen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Kabelbox

Met een kabelbox kun je eenvoudig elektrische kabels verlengen en extra stroomaansluitingen creëren. Handig voor bijvoorbeeld een klus met elektrisch gereedschap in de tuin. Kabelboxen zijn praktisch en nemen weinig ruimte in.

Haspel 50 meter

Bij GAMMA vind je kabelboxen met een snoerlengte van enkele meters. Maar ook haspels met een lengte van 50 meter lang. Handig voor op de camping of bouwplaats.

Verlengsnoer haspel

Haspel nodig om een verlengsnoer op te rollen? Bij GAMMA vind je lege haspels, uitgerust met meerdere stopcontacten. Bekijk ook ons aanbod verlengsnoeren.

Automatische kabelhaspel

Klus geklaard? Met een automatische kabelhaspel gaat het oprollen van het verlengsnoer vanzelf. Praktisch en veilig tegelijk!

Recent bekeken