• HG
toon meer toon minder
toon meer toon minder

HG ontstoppers

4 resultaten

HG ontstopper

De HG ontstoppers zijn krachtig in gebruik. Zo heb je geen loodgieter nodig bij een ontstopping, je lost het eenvoudig zelf op. Met de ontstoppers van HG los je zelfs de meest hardnekkige verstoppingen op in iedere afvoer of toilet. In ieder huishouden komt wel eens een verstopping voor. In de keuken wordt de verstopping vaak veroorzaakt door vet- en etensresten. In de badkamer worden verstoppingen vaak veroorzaakt door resten van tandpasta, haren, zeep en ook huidvetten.

HG haarontstopper

In het doucheputje, de wasbak en in bad zijn haren vaak de veroorzaker van een verstopping. Resten van zeep, maar ook huidvetten en tandpasta verergeren de verstopping vaak. Het ontstoppen is vaak geen prettig klusje, maar met de HG haarontstopper is het slechts een fluitje van een cent. De HG haarontstopper is naast het ontstoppen van de doucheput ook geschikt voor ontstoppingen in de wasbak of het ligbad. Wil je snel en eenvoudig de verstopping in de badkamer oplossen? Kies dan voor deze krachtige ontstopper van HG.

  • Voor verstoppingen in de badkamer
  • Uiterst effectief, dankzij 2 componenten
  • Gebruiksklaar, dus eenvoudig toe te passen

HG ontstopper wc

Een verstopte wc is erg vervelend, maar met de HG vloeibare ontstopper verhelp je dit probleem binnen enkele minuten. HG vloeibare ontstopper werkt effectief bij het ontstoppen van de afvoer in het toilet, maar kan ook gebruikt worden bij verstoppingen in de wasbak of het doucheputje. Deze vloeibare ontstopper tast de kunststof van de leidingen niet aan en is direct klaar voor gebruik. Bij GAMMA verkopen we zowel de 500 ml als de 1 liter variant. Voordelen van de HG vloeibare ontstopper:

  • Gebruiksklaar
  • Bruist en spat niet
  • Binnen 30 minuten resultaat

HG keukenontstopper

Reken je graag snel af met hardnekkige verstoppingen van de gootsteen? Kies dan voor de HG keukenontstopper. De gootsteen raakt vaak snel verstopt als gevolg van het wegspoelen van etensresten, vet en olie. De HG keukenontstopper werkt op basis van natuurlijke enzymen en microben die zich als het ware door de verstopping heen vreten en dus vrijwel iedere verstopping kunnen verhelpen. Wil je op effectieve wijze de verstopping in de gootsteen oplossen? Kies dan de voor de HG keukenontstopper.

  • Voor hardnekkige verstoppingen door vet en voedselresten
  • Professionele enzymen formule
  • Biologisch afbreekbaar

HG ontstopper kopen: online of bouwmarkt

Snel van je verstopte wasbak, afvoerputje, toilet of gootsteen af? Kies dan voor een van de HG professionele ontstoppers. Bij GAMMA vind je verschillende varianten in het assortiment, zo los je iedere verstopping snel en eenvoudig op. Bestel online of kom langs bij een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt!

Recent bekeken