toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Keramisch parket

23 resultaten
Bekijk de TOP 10

Keramisch parket kopen bij GAMMA

Keramisch parket combineert de voordelen van de warme uitstraling van een houten vloer met de onderhoudsarme en sterke kenmerken van een vloertegel. Keramische vloertegels zijn vloertegels met een houtlook. Omdat laminaat niet geschikt is voor het gebruik in natte ruimtes is het met keramische tegels met houtlook toch mogelijk om de ruimte de uitstraling te geven die je met een houten vloer creëert. Bij GAMMA vind je alles wat je op het gebied van keramische tegels zoekt. Maak gebruik van het klusadvies om het keramisch parket op de juiste wijze te leggen.

Het ruime aanbod keramisch parket

Net zoals bij regulier parket is keramisch parket in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De keramische tegels zijn van houtlook voorzien en in de meest uiteenlopende kleuren verkrijgbaar. De volgende diktes van de keramische tegels vallen binnen ons assortiment:

  • minder dan 9 mm
  • 9-10 mm
  • 10-11 mm
  • 11 mm of meer

Ga je online keramisch parket kopen, dan is het heel eenvoudig om het aanbod op dikte van de keramische tegels te sorteren. Het grootste deel van de vloertegels met houtlook is ook waterbestendig en dus geschikt in sanitaire ruimtes.

Keramische tegels met houtlook voor aan de wand

Keramisch parket wordt toegepast op de vloer. GAMMA heeft naast vloertegels met houtlook ook een ruim aanbod van keramische tegels die voor de wand geschikt zijn. Het is belangrijk om hierbij de juiste keuze voor tegellijm te maken om de tegels goed op hun plaats te houden. Laat je hierover adviseren door een van onze medewerkers. De specifieke keramische vloertegels die ook op de wand te gebruiken zijn, zijn een echte blikvanger in iedere ruimte.

Keramische vloertegels voor een warme aanblik

Houd jij van de natuurlijke uitstraling van keramisch parket? Dan slaag je zeker bij GAMMA. Om keramisch parket te kopen ben je van harte welkom in een van onze bouwmarkten, maar ook online vind je alles wat je nodig hebt. Per artikel staat duidelijk aangegeven wat de verwachte levertijd is. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent. Bij de bezorging kies je voor bezorging aan huis of afhalen in een bouwmarkt naar keuze. Wij helpen jou het gemakkelijk te maken!

Recent bekeken