toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Bedieningspanelen

12 resultaten
Bekijk de TOP 10

Bedieningspanelen kopen bij GAMMA

Zwevende toiletten worden bediend met bedieningspanelen. Het voordeel van een zwevend toilet is dat deze vrij staat van de grond waardoor je de vloer makkelijker schoonhoudt. Het bedieningspaneel van het toilet valt weg in de muur waardoor er geen stortbak meer zichtbaar is. Bedieningspanelen worden ook wel drukplaat voor het toilet of bedieningsplaat voor het toilet genoemd. Zoek je een drukplaat voor de wc, dan hebben wij precies wat je zoekt. Wil je een bedieningspaneel kopen, dan ben je van harte welkom in onze bouwmarkten, maar ook online hebben wij een ruim aanbod. Laat ons klusadvies op de website je bijstaan om de drukknop voor de wc vakkundig te monteren.

Een drukknop voor de wc kiezen

Het zal je verrassen hoeveel keuze er is op het gebied van de drukknop voor de wc. Je bent namelijk niet beperkt tot alleen een drukplaat voor de wc met twee knoppen, ook een enkele knop behoort tot de keuzemogelijkheden. Een drukplaat voor de wc is groter dan een enkele knop en neemt daardoor meer wandruimte in beslag. Met een bedieningsplaat voor het toilet kun je echter wel instellen hoeveel water je gebruikt bij het doorspoelen. Dit kan met een enkele drukknop niet. Bedieningspanelen met één knop zijn in wit en chroom verkrijgbaar.

Bedieningspaneel met twee knoppen

Wil je graag zelf bepalen of je met veel of weinig water je toilet doorspoelt, dan is een bedieningspaneel voor het toilet met twee knoppen voor jou geschikt. De bedieningspanelen zijn met ronde en vierkante knoppen verkrijgbaar. De bedieningsplaat voor het toilet is in metaal, beige, wit en chroom uitgevoerd. Kies voor de stijl die bij jou past.

Online een bedieningspaneel kopen

Je hoeft niet naar ons te komen, wij komen graag naar jou toe. Daarom behoort online een bedieningspaneel kopen ook tot de mogelijkheden. Selecteer op de website de functie 'online te koop', en je krijgt een compleet overzicht van het online aanbod. Heb je gevonden wat je zocht, dan kies je bij het plaatsen van je bestelling voor bezorging aan huis of afhalen in een bouwmarkt naar keuze. Heb je meer informatie nodig voor het maken van de juiste keuze, dan ben je ook van harte welkom in een van onze bouwmarkten.

Recent bekeken