close

Bezems

Bekijk de TOP 10

Even snel de rommel op het tuinpad of in de tuin bij elkaar vegen gaat het gemakkelijkst met een goede bezem. GAMMA heeft diverse bezems in het assortiment. Bezems gemaakt van kunstvezel, natuurvezel of staal met elk hun eigen kwaliteit. Ook alleen een steel vindt u bij GAMMA En heeft u een broertje dood aan vegen met de hand? Bestel dan online een Kärcher veegmachine. Hiermee veegt u heel eenvoudig de paadjes rondom uw huis schoon terwijl het vuil wordt opgevangen in een vuilreservoir.

Terras of tuinpad schoonmaken

Met een eenvoudige bezem heeft u in een handomdraai uw terras of tuinpad schoongeveegd.

Straatbezem met of zonder bezemsteel

Bij GAMMA vindt u een groot assortiment straatbezems, al dan niet met een bezemsteel.

Zachte bezem of harde bezem

Kies voor een zachte bezem of juist een harde afhankelijk van de ondergrond en wat u wilt verwijderen. Om een terras of oprit schoon te vegen is een harde straatbezem het meest efficiënt.

Gardena bezem: opzetstuk Gardena

De Gardena bezem bestaat uit een bezemsteel en losse opzetstukken. Zo haalt u met dit systeem een complete reinigingsset in huis.

Onkruid verwijderen met een onkruidbezem

Een onkruidbezem helpt bij het verwijderen van onkruid, mos en groene aanslag. De onkruidbezem heeft een combinatie van kunststof en stalen haren.

Geen zin in vegen? Gebruik een hogedrukreiniger

Een flink oppervlak schoonmaken of helpt alleen vegen niet? Gebruik dan een hogedrukreiniger voor het grondige schoonmaakwerk.